От последните минути: ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА! Два Доклада Изобличиха и Смазаха Мафията на ГЕРБ! Ето какво съдържат:

1 млрд. лева годишно изчезват от акциз на горива. Това показват документи с гриф „Строго Секретно“ на Министерство на финансите. И ако бъдат разсекретени, правителството пада още на същия ден, заяви депутатът от БСП Драгомир Стойнев.

Корнелия Нинова потвърди, че е започнала процедура, за да може скандалните документи, с които разполага, да станат обществено достояние.

И изчезващият по гербаджийски джобове всяка година 1 милиард лв. от акциза на горивата, далеч не е единственият фрапиращ проблем.

Доклад, касаещ националната ни сигурност, посочва, че лица, свързани с правителството, се явяват директна заплаха за нея. За това Бойко Борисов е уведомен още преди две години, но оттогава не е предприел абсолютно никакви действия, заяви Нинова.

Че шайката на ГЕРБ се е развихрила и краде поголовно и като за световно както на национално, така и на общинско ниво, се потвърждава с всеки изминал ден и с всеки нов скандал.

Първо, Елена Йончева разкри как родата на депутата от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев е получила 50 млн. лева за санирането на 10 блока в Хасково. Как близки и далечни негови роднини са окупирали общинския съвет и усвояват всяка една обществена поръчка.

Родата на Делян Добрев източва Хасково

След това цъфнаха и роднините на министъра на туризма Николина Ангелкова. Фирми на баща й усвоили обществени поръчки за десетки милиони в Кърджали. Други пък, свързани със съпруга й, получили също десетки милиони от изпълнението на различни държавни поръчки.

За капак, стана ясно, че фирми на кумеца на Цветан Цветанов – Тодор Бояджиев, строили оградата по турската граница. И така са я построили, че вече пада! В момента въпросните фирми се разследват, а откритите факти са потресаващи, издават източници.

Кумецът на Цветанов – Тодор Бояджиев, нашумя покрай скандала с шестте апартамента на настоящия вицепремиер преди години. Оказа се, че два от тях били „подарени “ на Цветанов от въпросния кумец.
Обществените поръчки обаче явно не стигат за всички лапачи, дори да са близки до властта. Именно те са причината за поредицата от поръчкови разстрели, които се случват през последния месец, коментират експерти. А най- знаковата жертва беше убития бизнесмен Петър Христов, близък приятел на Цветан Цветанов и негов наместник във Велико Търново и областта. Skandalno.net

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

  2. Тоо го свалят 3-ти мандат,и още си е там,ами хайде свалете го най-после, стига сте лъгали,докажете , че става нещо от вас.

  3. Защо никой от тези смели комунисти не може и не ще да пипне хората на боко и цецо в сатовча а именно ,, феодала“ ( магарешки доктор) по професия и румен арнаудов от тефтерчето на златанов ( агента ленко) завършил 8-ми клас, комунистическогербаджййски лидер на общ. Сатовча, щетите от фалшивите фирми на тези възлизат на няколко милиарда лв. Защото са си едно котило.

  4. За Геиев: Бил се самосезирал че имало сигнали за антиправителствена дейност на двама съвитници на президента и той най безцеремонно нахлул в президентството и без да пита стопанина започнал там да прами обиск. Представете си ча някой нахлуе във вешета къща и почне там всичко да тараши. Как?во ще направите? Ще го изхвърлите като пръсно куче от дома ви. Антиправителствената дейност не е престъплиние. С това се заничават президента, лично аз, доколкото ми позволяват силите (роден съм през 1934 г.)и хилядите протестиращити по площадите на София и други градсове.Уж Имало сигнали за антиправителстветата дейност на двама съветници на президента. УЖ ИМАЛО СИГНАЛИ. А кюлчета злато, ипачсете с евро, къщата в Барселона, а деветте апартамента на Цветанов – това не са сигнали, а са УЛИКИ! А сега да нидим до колкото сте базпристрастен, г-н Главен прокурол.

  5. Гешев не е нахлул лично, а е дал законно нареждане след разрешение на компетентен съд. Публикувани бяха записи за опит за укриване на улики. Преди месеци по същия начин нахлуха и в Министерство.
    Румен Радев, който нищо като президент не успя да свърши за четири години, а само ругае правителството, призовава улицата да се вдигне от две години.
    Божков призовава същото, когато го подгониха.
    Вашият Бабикян е подкрепял и Цв. Василев, ограбил държавата с милиарди. Това ли ви е законността?

  6. Хей, гражданино, от кога си станал адвокат на Гешев и на Боко-мутрата? Щам полкова знаеш, помисли си защо беше претупано разсредването за убийството на Андрей Луканов. Изглежда Андрей е много знаел за мутренското минало на Борисов, включително и за престоя му в затвора в Панкрац/Чехия. Познавам лично Андрей – той не е от
    тези на които може да се затвори устата с подкупи или заплахи. Единственният начин да замълчи е…, каквото и станало. Помисли си, защо Тиквата, обиколил цял свят, не е стъпвал в Чехия като премиер. Томошните журналисти не са сервилни като нашите, веднага ще го питат за Панкрац.

  7. Кирил Добрев плаща ли акциз за горивата с които търгува? Колко години вече снабдява училища и държавни дружества с горива без държавна поръчка или конкурс?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *