Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гръмна жесток скандал! Борисов заплашва националната сигурност!

Има сериозна заплаха за националната сигурност на България! Това заяви неочаквано днес Корнелия Нинова, мотивирайки се защо БСП внесе вот на недоверие към правителството. Тя обясни, че има мащабна корупция не само при харченето на пари в страната, но и при приходите. Корупция, която остава скрита.

Нинова заяви, че разполага с 3 документа: Единият е доклад на Държавна агенция „Национална сигурност“, другият е от прокуратурата, а третият – от финансовия министър Владислав Горанов. Тези документи са парещ картоф, защото не могат да бъдат цитирани, тъй като съдържат държавна тайна.

„Законът е категоричен и ми забранява да посоча имената и фирмите на хората, които са забъркани в тази схема.Мога единствено да кажа, че тези експертизи показват, че има заплаха за националната сигурност от страна на правителствените органи в България. Препоръките и указанията на прокуратурата са предоставени на Бойко Борисов преди 2 години и още стоят на бюрото му. И досега той не е направил нищо“, каза лидерът на БСП.

„Националната ни сигурност продължава да е застрашена. Аз не мога да обявя за какво точно става дума, тъй като информацията е с гриф: „Строго секретно“. Искаме истината да стане достояние на всички българи и г-н Борисов да обясни лично защо нищо не е направил досега. Предлагам или документите да се разсекретят, или да направим закрито заседание,без медии и външни хора, за да спазим закона.

Държа да се спре тази опасност, надвиснала над сигурността ни. И имам предложение как правителството може да се справи с проблема. Ако не ме изслушат и не го направят, ще поискам разсекретяване на документите и публичното им представяне на българския народ.

Народът на България трябва да знае в каква държава живее, от какво е заплашен и кой крие информацията от него“, каза Нинова.

Според първите версии на медиите Нинова говори за огромни суми от приходи от оръжейни и други сделки, за които не са плащани данъци, а парите са потънали в правителствени гербаджийски частни джобове. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Гръмна жесток скандал! Борисов заплашва националната сигурност!

 1. Анонимен 1 Отговор

  18.01.2018 в 6:21

  За да се разсекретят документи свързани с кражби и грабежи на държавата извършени от правителствени лица, трябва тези крадци да се изгонят от правителството. Но ако изборите се фалшифицират, това няма как да стане. ЕС няма да допусне насилствено сваляне на правителството.

 2. Силвия Отговор

  18.01.2018 в 15:33

  Затова логически трябва да тръгнем от стъпка 1.-Да се разграничим от ЕС 2.Поетапно напускане на ЕС 3. Заемаме се с Гордиевия възел да „почистим собствения си двор“4. Обмислено и паралелно с горното да влезем в изгодни за нас политически и икономически съюзи.

 3. Анонимен 1 Отговор

  18.01.2018 в 20:16

  Да, но стъпка 1 и стъпка 2 да се осъществят може, само ако правителството вземе това решение. А то е в ръцете на ЕС. Другите два варианта са следните: Или народа да се разбунтува, но това няма да помогне защото войските на ЕС няма да го позволят, или Русия да се намеси. Така че, Руската намеса е единствения вариант, но той може да доведе до катастрофална война. Светът отива надолу, независимо дали Русия и Китай ще станат сила №1. Това е така тъй като връщане към социализма поне в близко бъдеще не се вижда. Ако не се лъжа, Русия и Китай също са поели пътя към капитализма. Рано или късно техните новоизлюпени милионери и милиардери ще заличат всички останки от социализма. И въпреки всичко по-добре ще бъдем ако сме с Русия. Историята го е доказала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *