Пошло! Николета пак показа голите си задни части

Николета задникВярна на вечните си мераци да се разголва и да се прави на фаталната жена и неустоима красавица, Николета Лозанова си щракна задницата  и моментално  качи снимката във Фейсбук.

Уж е с ново амплоа на водеща, а се държи като разгонена и непрекъснато провокира с мършави форми, чудят се в социалната мрежа. Те не могат да се сетят за нито една сериозна телевизионерка, която през седмица си показва я пъпа, я деколтето, я сутиена, я направо всички прелести накуп.

Явно Лозанова се прави на водеща, но повече я влече предишната й професия с голотиите и не изпуска момент без да ги навре в очите на българите.

Мъжете обаче са доста скептични и видно от коментарите предпочитат нещо по-свежо, по-сочно и по-закръглено.

Някои журналисти пък изтълкуваха снимката като покана към Валери Божинов и Ники Михайлов да видят какво са изпуснали. Така като гледаме, нищо не са изпуснали, шегуват се мъже, които си падат по по-апетитни форми.

Част от запознатите с нрава на палавата Николета пък са сигурни, че многото й разголени снимки напоследък в социалната мрежа и надупени пози са призив към поредния мераклия с тлъста банкова сметка да заеме опразненото от Божинов легло и вакантното място на поредния балък.

https://youtu.be/FGDSq4t3WCc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *