Ритонците играят нечестно, някой ги информира кого ще изгонят…зрителите

Катя пиеКатя и Здравко се оказаха отлично осведомени по въпроса  кои съквартиранти ще бъдат от къщата на „ВИП Брадър“.

Това стана ясно от изпуснато видео, в което двамата коментират какво ще се случи и кой ще отпадне. Първият запис е направен три дни преди изгонването  на Катрин Вачева миналия понеделник. Двамата се бяха усамотили в стаята си и разсъждаваха скрити от чужди уши.  „Сега, като я изгонят Катрин, ще видиш, че тя ще даде защитния  щит  Кристина Димитрова и пак няма да могат да я номинират. Много лесно минава тази жена между капките“, каза  Катето пред любимия си Здравко.

Вчера пък те отново се изпуснаха и скришно обсъдиха, като изгонят зрителите Иво Танев, как ще се развие играта. А имаше поне 10 часа до изгонването му.

Двамата или са екстрасенси, или имат много добър информатор в шоуто и знаят какво ще се случи. Затова и номинират винаги този, който ще бъде изгонен.

По същата причина спряха да посочват за изгонване Кичка уж от колегиалност, а истинската причина беше, че колкото повече я номинират, толкова повече пада техния авторитет в очите на зрителите и те излизат злобни и завистливи.

Информация на дуета снася и Гъмов, който непрекъснато излиза от Къщата и им докладва какво се пише във форумите и какви са обществените нагласи.

https://youtu.be/7bwDooV1SCU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *