Луна изтрещя, мята десетолевки по публиката, Жени я навря в кучи г*з

Луна сцена париНова екстравагантна постъпка на Луна хвърли в екстаз зрителите и докара до нервна криза коментаторите във ВИП Брадър.

Фолкаджийката бе поканена да анализира бившите си съквартиранти, но както винаги тя предпочете не те да са коментираните, а тя. Певицата единствена не се настани предварително на масичката, а се появи като суперзвезда по стълбите към сцената, мятайки усмивки, целувки и банкноти към зрителите. Зная, че публиката ви е платена, затова им давам още, усмихна се с всичките си изкуствени зъби Луна и обяви, че дарявала процент от хонорара си на бъдещите си избиратели.

Ники Кънчев попита какъв процент 1 – 2 -3, но тя упорито не му отговори. Иван Ласкин се опита да я разкритикува за популисткия жест, но тя го отряза с думите: „Не ви познавам, не съм ви виждала!“. И аз не те познавам, набра се Иван, но ти нямаш право вътре да обиждаш хора на физически недостатъци. О, познавате ме, изчурулика Луна, гледах записите, все мен коментирахте.

След като се заинати и отказа да коментира съквартирантите, премествайки цялото внимание към себе си, Жени Калканджиева също избухна и заяви, че е грозно да се хвърлят пари по хора от публиката.

От една страна ти ги унижаваш и им показваш, че си по-богата от тях, а това е отвратително. От друга им даваш урок, че могат да чакат пари от небето, вместо да работят и да си ги изкарат сами, от трета показваш, че си като повечето политици, които си купуват народна любов с десетолевки. Унизително и грозно е – каза Калканджиева.

https://youtu.be/dVImlSHQUGI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *