Иво Танев изритан от зрителите на метри от финала

Иво злобаПеещият готвач, или готвещият певец Иво Танев си тръгна от ВИП Брадър с доста голям отрицателен вот и буквално с летящ старт от предаването на метри преди финала.

След като се скара с почти всички съквартиранти, досадният като конска муха Танев застана срещу тях и им обяви бойкот. Той доста лицемерно заяви, че и без това искал да си тръгне, защото бил разочарован от голяма част от тях и за него щяло да е унизително да стигне финал и да се бори за званието любима звезда на България в такова обкръжение. Иво намрази изведнъж всички около себе си, след като му взеха черпака от ръката и след като го изгониха от кухнята. А го изгониха, защото готвеше мазно, храната плуваше в олио, всички получиха киселини, изпокри продуктите, за да не ги ядат без негово разрешение, дори пъхна зелка зад саксията във фитнеса, за да не си направи  някой салата от нея.

Освен готвенето му, съквартирантите бяха пред пощуряване от поведението му. Имам чувството, че е с биполярно разстройство. Или пее и се кикоти като луд, сам на себе си и на тъпите си вицове, или крещи и обижда, изпадайки в някакви разбираеми единствено от него монолози, каза Гъмов.

В тази къща признавам само Джино и Ернестина. Останалите не струват, заяви пък Танев на излизане и престорено весело си тръгна към къщи.

https://youtu.be/ElY3_H7Rk-A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *