Луда работа! Виповете си направиха състезание по…надпърдявяне, Кичка и Иво Танев спечелиха

1

Кичка смяхКичка Бодурова може да е пяла в цял свят, на се оказа талантлива и музикална не само в устата, но и отзад.

Естрадната прима с истински боен дух се включи в последното състезание в Къщата, което този път не беше организирано от Биг Брадър.

Съквартирантите съвсем изкрейзиха преди финала и  решиха да се позабавляват като хлапета на пионерски лагер. Те си обявиха съревнование  кой ще успее да пръдне повече пъти. Люси Иларионов и Иво Танев веднага надуха тромбоните и всички изопадаха от смях.

Някои дори се самонасърчиха по този начин и се изпуснаха без да искат и така се включиха през сълзи и рев в състезанието. Само Джино и Светлана Василева се срамуваха и отказваха да участват, но пък останаха като активни зрители и не е ясно изпуснаха или не изпуснаха газове в помещението, което не се проветрява.

Оказа се обаче, че най-добра в тази дисциплина  е Кичка,  която приложи  таен пъклен план за обгазяване на виповете. Тя си стоеше уж кротко в леглото, но край нея се носеше най-яка миризма.  „Знаете ли кои пръдни са най-опасни, тези, които се пускат по терлици”, каза, давейки се от  смях  Бодурова на състезателите аматьори, които наблягаха на звука, но не и на аромата.

Тя успя да обгази яко съквартирантите и те с писъци се разбягаха, признавайки се за победени.  Най-потърпевш се оказа Иво Танев, който спи на съседното легло  до естрадната певица. Той й отговори с музикален залп, а после също избяга в хола.

https://youtu.be/M85qu2_1gfg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *