Последен моден писък! Тръгваме без гащи!

гащи  модаАко досега се ширеше мнението, че бельото тип прашка е доста  изрязано и доста нехигиенично, то новата мода в дамските бикини  шокира напълно пуританите и здравомислещите дами. Нова вълна, която се появи в главите на модните дизайнери, връхлита подиумите и магазините  с пълна сила.

Последният акцент в колекциите им на бельо са силно изрязани символични  парчета памук, сатен, или дантела, които покриват много малка част от интимните части.

Огромното предимството на този тип „гащички“, ако изобщо може да се нарече така е, че позволява прилепнали и прозрачни облекла, което по принцип не стоят добре и излети по тялото, ако през тях прозират долните ни гащи, без значение  дали са дори  изящни прашки телесен цвят. При рокля-ръкавица ластикът на гащите си личи и се очертава под дрехата. Но при новата мода подобна опасност няма.

Изобретението е революционно и  много световни звезди се сдобиха с мини полупрашките, останаха доволни  и дори се появиха на червените килими с модерното приспособление. А смели моделки демонстрираха последния писък на модата върху стегнатите си дупета.

Както е тръгнало, дамите вече ще ходят съвсем голи, ако не се брои  някоя рокличка върху пищните им телеса. Мъжете са във възторг,  а лекарите наддават вой, че има опасност от истинки и безплодие при младите жени, но на кого му пука. Важното е да изглежда неотразим и да е в крак с модата. Останалото са подробности.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Sl7J7NXM9t4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *