Възмездие! Разбиха главата на шофьор, убил дете

 Паоло44-годишният Геогри Сапунджиев от Змеево, който вчера уби с джипа си четиригодишно дете в Стара Загора е бил линчуван от афектирани граждани, станали свидетели на катастрофата. Бащата на близнаците Паоло и Анджела ги разхождал близо до тротоара на улица в центъра на града, където завоят е забранен.

Момченцето карало колело, а момиченцето подскачало по тротоара. В този момент джип изскочил с висока скорост  от опасния и забранен завой и блъснал малкия колоездач на метър до тротоара. Момченцето починало след минута  в ръцете на баща си, който се опитал да го вдигне и да му помогне и пред очите на шокирана си сестричка.

На мястото на произшествието веднага се събрали много минувачи, тъй като улицата е централна. Те започнали да крещят вбесени на шофьора, а някой хвърлил камък и му разбил главата. Пада му се, казаха днес дошлите да почетат паметта на момченцето на мястото, но което загина. Те колиничиха на асфалта и му отдадоха символична последна почит. Улицата беше отрупана с цветя.

Трябва сами да раздаваме правосъдие, ядосваше се възмутен баща. Този може да го оправдаят, както оправдават хиляди убийци на пътя. А Паоло никога няма да се върне.

Сапунджиев е настанен в неврохирургията на старозагорската болница, а в мига, в който бъде изписан, полицията чака да го арестува. По време на инцидента той е карал с превишена скорост в центъра на града и е завил в непозволена улица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ld0pQywD5ao

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *