Полудя ли шефът на ЦРУ Джон Бренан: БЕЗ РУСИЯ – НЯМА САЩ! Путин не е враг на Америка! Той е най-необходимият ни приятел! Виж Тук:

Отиващият си директор на ЦРУ Джон Бренан се разкая за ястребската си политика спрямо Русия. В интервю за телевизионната компания PBS вчера той заяви, че мирът с Русия и добрите отношения с Руската федерация са изключително важни за Съединените американски щати. Бренан потвърди, че няма абсолютно никакви основания за започване на нова студена война с Русия. И изрази надежда, че новата администрация, начело с президента Доналд Тръмп ще успее да извади от фризера отношенията между двете най-мощни държави в света.

Майкъл Помпео, който Доналд Тръмп предложи за поста директор на ЦРУ, беше по-категоричен и  в прав текст каза, че добрите отношения с Русия са приоритетни за новата администрация на Белия дом, защото са стратегически важни и са тясно свързани с националната сигурност на САЩ. От името на новия президент Доналд Тръмп, той поиска от предшественика си Бренан да съгласува с него всички действия на ЦРУ, засягащи по някакъв начин отношенията с Русия.

Американският историк и политически анализатор Стивън Коен отива по-далеч. Той твърди, че САЩ са в ужасна икономическа и политическа криза, за която не са виновни нито Путин, нито Русия, а американските ястреби на войната като Джон Маккейн, които са истинската заплаха за националната сигурност на Америка.

Обстоятелството, че не само старата, но и новата администрация на Белия дом, говори само за Русия е изключително показателно. Макар и от различни позиции и отиващата си и идващата на власт администрация в Америка потвърждават факта, че Съединените щати не могат да съществуват и да се развиват пълноценно, ако не поддържат не само добри, но и приятелски отношения с Руската федерация.

И това е така, поради простата причина, че Америка се намира на ръба на икономическа и политическа катастрофа. Тя всеки момент може да се разпадне на отделни щати, понеже и в САЩ и навсякъде другаде по планетата – никой не иска неолибералите от Вашингтон да му нареждат и да ограбват труда и ресурсите му.

На всичкото отгоре янките имат огромен вътрешен и външен дълг, който няма как да изплатят. Следователно самото съществуване на САЩ като държава се намира в зависимост от добрата воля на другите държави – кредитори на американската икономика. Ако тези държави, сред които са и Русия, и Китай, решат да спрат кредитирането, то САЩ неминуемо ще фалират. И ще се озоват в ръцете на своите кредитори.

Отиващият си шеф на ЦРУ Джон Бренан

Но има и друг вариант, при който изобщо не е нужно да се спира кредитирането. Президентът на Русия Владимир Путин и китайският държавен ръководител Си Дзин Пин всеки момент могат да преминат на режим – разплащане със собствените си национални валути, изтласквайки по този начин долара от водещата му позиция в световната икономика. Ако това стане, икономиката на САЩ ще рухне за броени месеци, понеже тяхната печатница за долари, наречена Федерален резерв ще продължи да произвежда долари, но никой няма да иска да продава стоките и суровините си срещу необезпечените със стабилна икономика и буквално кухи американски долари.

За да предотврати вероятното изтласкване на долара от международната арена и очертаващия се ужасяващ колапс на рухващата щатска икономика, партията на войната в САЩ се опита да унищожи Русия, като напредваше с войските на НАТО към границите на РФ  и обграждаше страната в огнен обръч, заплашвайки я включително и с ракети с ядрени бойни глави.

Е, този план  на ястребите напълно се провали. И целият свят се обърна срещу „кучетата на войната“.  И ги възневидя. А американският народ просто ги изгони от управлението, защото му писна от подпалвачи на все нови и нови войни.

Така след този последен отчаян и провалил се опит на глобалистите да запазят световната хегемония на Вашингтон, за населението на САЩ стана пределно ясно, че Америка е обречена и не може да съществува, ако не е в добри, партньорски отношения с Русия и нейния президент.

Нещо повече: От самото начало на конфликта за много независими американски политически анализатори, добрите отношения с Владимир Путин и Русия не бяха някаква екзистенциална заплаха, а по-скоро отлична възможност за ново развитие и просперитет на Съединените щати. Това най-ясно и категорично бе изразено от новия президент на САЩ Доналд Тръмп, който заяви: „Нима не е забележително, ако ние си сътрудничим с такава могъща страна като Русия!“

В крайна сметка Русия, която представлява Изтока и Съединените щати, които са най-яркия представител на Запада, са двете страни на една и съща система, наречена Земна цивилизация. И както отдавна твърдеше далновидния руски президент Владимир Путин, двете страни трябва задължително да си сътрудничат и да си партнират.

Можем само да се радваме, че и американската страна стигна най-после до разбирането, че без Русия, няма Америка. Както и че без Америка за партньор, на Русия ще й се налага постоянно да е на щрек и на бойна нога.

Затова народите, чрез избори и референдуми, казаха тежката си дума, че разбирателството между великите държави Русия, САЩ и разбира се Китай, е залог за ново, успешно развитие на нашата обща, земна цивилизация.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Пазете и уважавайте българския език: – „Майкъл Помпео, „КОЙТО“ Доналд Тръмп предложи за поста директор на ЦРУ…“ Сигурен съм, че знаете, че в този случай трябва да използвате формата „КОГОТО“. Тази форма е задължителна за книжовния език. Поне за сега. Надявам се така да остане.

    По темата – надявам се, че в САЩ ще надделее здравият разум и все някой ден на власт ще дойдат хора, които ще спрат да се изживяват като месии /помазаник, спасител/

  2. ИСКАМЕ. ОТНОВО. ДА. ПОСРЕЩНЕМ. ЧЕРВЕНАТА. АРМИЯ. ОСВОБОДИТЕЛКА. НАТО. ЕС. САЩ. СОРОС. ВЪН. ОТ. БЪЛГАРИЯ. СВЕТОВНИ. ТЕРОРИСТИ. ВЗЕМЕТЕ. С. ВАС. БОЙКО. БЪЛГАРОУБИЕЦА. И. МАФИОТСКАТА. МУ. ХУНТА. ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *