КАК СЕ ПРАВИ ПИ-АР ОТ ВСЯКА СНЕЖИНКА? Питайте Бойко Борисов! За него вместо сняг, валят бюлетини! Коментарът, който ВЗРИВИ ФЕЙСБУК!

Борисов е в състояние да превърне всичко в пиар. Дори сутрешното оригване или пълния памперс на внука си.

А тези дни славата направо му пада от небето!

Буквално!

Заради една студена вълна той два пъти свика кризисния щаб и още преди да завали снегът, снегорини забучаха застрашително из София в готовност да уловят всяка снежинка още във въздуха.

Министерският му съвет в оставка цяла седмица брои машините, пясъка и лугата… И дори мобилизира пълчища безработни да се борят със стихията.

Като част от тази пи-ар акция от герберските медии започна лудо облъчване: Синоптици с гробовен глас съобщават колко и къде ще вали… и вещаят Апокалипсис!

Водеща новина във всички емисии е лошото време! Там с траурна интонация се изброяват областите, където вали, а освен това и къде ще духа! И се внушава на хората, че иде страшното. „Става страшно“ са и дежурните заглавия във всички соросоидни и бойковистки плетени медии. „Апокалипсис!“ – крещят в екстаз те. „Снежен ад! Не излизайте от къщи“ – реват до припадък грантаджийските му журналя.

И след тази паникьорска медийна атака, която сащисва и най-смелите, като втора вълна и на втори план на сцената излиза Краля Бочко, който уверява, че всички мерки са взети, че пътищата ще се почистят, но хората да знаят, че той все пак не е Слънце да огрее навсякъде… Затова да бъдат внимателни!

„Ние сме се погрижили. Следим студения фронт! Изчисляваме всяка снежинка!“, изцепи се Борисов сутринта по телевизията.

Ай, стига бе!

Как го следиш този фронт, бе Борисов? С хеликоптера ли хвърчиш след него?

Как изчислявате снежинките, след като само преди седмица навалелия две педи сняг блокира пътищата в цяла Бургаска област заради липса на опесъчаване и машини?

И трябваше Бащицата да лети до мястото, за да… духа на преспите… с перката на хеликоптера!

И така по телевизии, радиа и сайтове се редят апокалиптични с оптимистични новини от баналния вече до повръщане пропаганден тип: „Много е страшно, но Бойко Борисов ще оправи нещата!“. Уаууу!!!

Обстановката е лоша, пътищата се затварят. Но спокойно! Борисов събира щаба и хукват да разчистват.

Нищо чудно и снегорин да яхне.

Като връх на шизофренията герберска, днес до всички медии бе сведена новината, че Вождът в оставка се разнежил, докато гледал мъжкото хоро в Калофер. Страхотна вест! Разнежил се! Вие представяте ли си?! И това го броят за водеща новина! Още един мандат да беше подхванал Бащицата и националните телевизии щяха да започват емисиите си новини с: „Добро утро Енвер Ходжа (пардон- г-н Борисов-б.р.) спахте ли добре?

Три дни Борисов тръби как правителството му в оставка е в бойна готовност да разчиства пътищата и се заричаше да лови снежинките още във въздуха. А когато снегът все пак заваля- затрупа и парализира страната. Щабът му остана само с обещанията си. И в този сюблимен момент Борисов си измисли и се вживя в нова роля – тази на главен синоптик на Републиката. Щял да ни уведомява на всеки час за снеговалежа и обстановката.

ВСЯКА СНЕЖИНКА – В ПОЛЗА НА ДИКТАТОРА БОРИСОВ!

Така герберските медии превърнаха всяка снежинка в пиар на низвергнатия от народа си самозабравил се диктатор Бойко Борисов.

Почистена, непочистена, той вечно е на амбразурата. Готов да защити с мощните си телеса цяла България!

Пропагандната шизофрения от американски тип ни е завладяла до такава степен, че бас държа, никой няма да се учуди ако утре се родят някъде близнаци и Борисов лично ни съобщи радостната новина от екрана.

А вдругиден като се отели крава, не друг, а пак родния Батман ще скочи да спасява теленцето. И медиите не само ще го отразят, но и дълго ще го анализират! Не вярвате ли? Само почакайте.

Американската пи-ар стратегия на ГЕРБ е всеядна. Тя използва всичко за предизборна агитация – сняг, катастрофи, закъсали коли, непочистени улици, внучета, кучета, магнолии… Целта Бай Х*й да бъде отново избран оправдава всички средства и… всеки хвърлен за медийно промиване на мозъци долар…

Явно Борисов още не е осъзнал, че тия циркове са му за последно. 

И че пиар стратегията му се изтърка. Смешно и жалко е да превръщаш дори природните явления в опит за внушение, че ако те няма, снегът ще вали и трупа много по-лошо.

А ако пък не дай си Боже дойдат комунистите на власт – тогава снегът сигурно ще се задържи до август.

Да.

Част от снегорините тръгнаха, но изриват май само мераците на Борисов да се върне на власт и да ни яхне отново.

Хората отдавна го заклеймиха като некадърен управник, предател на националните интереси и пълен въздух под налягане.

Щабът му заседава ли заседава, а нито един проход или път още не е почистен.

По-голямо доказателство от това, че Вождът е силен само на думи – здраве му кажи! Когато работата опре до реални действия, митът за „всеможещия“ Борисов се пуква като стар балон!

Хайде тогава, Боче, по живо по здраво!

Служба не остана и само след две седмици ще си паднал от трона и вън от играта.

Дано този път завинаги! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Браво Бойко! Ти май нищо старо не си забравил и нищо ново не си научил. Все още живееш с мисълта, че поданиците са лош материал, които трудно загряват какви ги кроиш. Сега няма лентички за рязане дори за уличка или някое тротоарче на село. Ама пък има природни бедствия, тежки аварии и бащицата пръв винаги там където има камери, където дава мъдри напътствия и разпореждания със своето любимо „АЗ“ на своите министри, специалисти и експерти. Мъдър човек всичко може и всичко знае. И като наблюдава как тоя лош материал прави нещо патриотично и българско изпада в нежности дори му домилява за тях. А… да се засили и той да се цопне във ледената вода. Но не стига му беше този студен душ от изборите. Но май по отшумя този шок и сега му дойде ентусиазъм за нови хватки. Създава щабове, които денонощно заседават за да види този народ какви грижи се полагат за него. Дори се сети за престъпниците, които тормозят от години и грабят по села и градове тези нещастници. Щедро ръси милиони от спестеното с което проглуши нацията да се хвали, за нови автомобили за нови патрулиращи полицаи и т.н. Е само за три месеца, ама видите ли отиваме си но до последно се грижим за Вас нашите избиратели. Бойко ти май не се притесняваш да мечтаеш, че след тези три месеци пак ще се върнеш? Този лош материал не мислиш ли че пак може да те изненада още по отрезняващо. Сега само те гледа, клати глава и ти мери акъла и си вика на ум „Гладна кокошка просо сънува“…

  2. Този, майна, пред нищо се не спира! За властта и баба си ще продаде

  3. Къде изчезна Баце? Откакто заваля, нос не е подал по телевизията.

  4. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЧЕ ВЕСЕЛОТО МУ НАСТРОЕНИЕ Е ПОДПЛАТЕНО С ОБЕЩАНИЕ ДА НИ ГО НАТРАПЯТ ПАК С ЛЕСНО МАНИПУЛИРАЩИ СЕ И ФАЛШИФИЦИРАЩИ СЕ ИЗБОРИ!!!ЛОБИТО НА БАНГСТЕРИТЕ,СОРОС И КОРПОРАЦИИТЕ Е МНОГО СИЛНО!!!ВИЖТЕ СЕГА КАКВИ ПРОТИВНИ ХОРА ПРАЩАТ ПАК ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ,КАК ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ!!!!!!!!!!

  5. Независимо кой ще бъде на власт, дали Бойко или някой друг, нещата няма да са много по-различни. Поне в Америка, пък и в другите „свободни и демократични“ страни, политиците и президентите са едни пионки които са стриктно подчинени на своите господари, които са си поставили за цел да намалят многократно броя на населението на Земята и да установят „световното правителство“. Но защо някои страни в капиталистическия свят са по-добре от другите? По същата причина поради която някои хора в капиталистическите страни са по-добре от другите хора. Милионерите и милиардерите, законните крадци и мошеници имат огромно предимство пред непосветения в техните игри бачкатор. Системата е в служба на най-неморалните престъпници на света. Така че, без значение е кой ще бъде техният подчинен.

    • Не е без значение КОЙ! Тази мутра мина границите. Искаме някой, който извън американските, ще защитава малко и българските интереси

  6. Не се притеснявайте, – негов ортак по чашка и по всички престъпления познати на човечеството Хашим Тачи е вече в затвора. Кога ли ще дойде ред и на нашия? Заб: Този Тачи е измислил нов вид престъпление – той се е занимавал с трафик на човешки органи, насилствено иззимани от пленени сръбски войници. Така че нашият е много изостанал със своята демагогия – имаше преди него Мусолини и Хитлер. Знаете как завършиха те. Италианските партизни обесиха Мусолини заедно с неговата любовница, а Хитлер…ще ви спестя подробности.
    Кога ли ще дойде ред и на нашия?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *