Шок! Сметната палата издаде: БОРИСОВ ЛЪЖЕ, ГЕРБ са Похарчили Колосална Сума Пари за Изборите! Цецка Гълта Милиони за компенсация, че не я избраха за Президент! Виж Тук:

1

Най-скъпата президентска кампания тази година е тази на ГЕРБ и техния нещастно куц кон Цецка Цачева!

Според данните на Сметната палата, публикувани днес на сайта на институцията, за да ни накарат да гласуваме за Цецка ПП ГЕРБ са похарчили над 1, 7 млн. лв.!

Представени са и документи, че парите са взети от партийната субсидия, като няма отбелязан нито един спонсор. Голяма част от крупната за мащабите на малка България сума е похарчена за концерти и певци, които са се драли по площади и мегдани в името на кръшната плевенска хубавица. Сред изпълнителите с най-големи хонорари, разбира се, е придворният герберски шут Веско Маринов, както и други певци, доказали лоялността си към партията.

Така поредната лъжа на Борисов, че за цялата предизборна кампания ГЕРБ похарчили има – няма 150 хил. лв. лъсна! Не, че Бащицата не е знаел, че крупните цифри ще излязат на светло, но е разчитал никой да не ги прочете, а придворните му медии да си премълчат. Но понеже няма как да купи 100 процента от вестниците и сайтовете, носът на Премиера- Пинокио стана още по-дълъг.

През цялото време на Президентската кампания Борисов бърчеше вежди, размахваше пръст по телевизията и обвиняваше БСП, че харчели луди пари за изборите, а ГЕРБ, видите ли, са скромни и пестеливи. Пък който повярва – повярва! Все е файда!

Според изнесените днес документи обаче се оказва, че БСП са похарчили за изборите двойно по-малко, а на всичкото отгоре ген. Радев се е самоспонсорирал с 40 хиляди лева от спестяванията си, а Илияна Йотова – с 20 хиляди. Президентската двойка Радев-Йотова дори е поела сама разходите си по пътуванията из страната за срещи с избиратели, а основните харчлъци на червената партия са за билбордове и интервюта по телевизиите, където по време на кампания всички партии, освен управляващата ГЕРБ, си плащат!

Трайчо Трайков се нарежда на трето място по изразходени средства, които също са отишли за билбордове и интервюта. Обединените пък патриоти са разчитали предимно на народната любов и не са могли да преодолеят пословичната си свидливост, поради което са пръснали скромните 470 000 лв, поделяйки този разход поравно между трите националистически партии в коалицията.

Пак според данните на сметната палата сред най-евтините кампании е тази на Веселин Марешки, който се е бръкнал лично в джоба и e платил едва 250 бона.

Така думите на Борисов кой колко е дал и особено обвиненията му срещу БСП, че са го били, защото хвърлили луди пари за кампанията си, се оказаха въздух под налягане, лъжа, манипулация и поредният му опит да извърти истината и да промие мозъците на малкото му останали лековерни избиратели.

Вярно е единствено, че някой е дал много пари да спечели изборите и това е самият Борисов. Факт, който той няма да коментира. Ще се направи, че не го е чул. А платените МУ медии услужливо ще мълчат като пукали по въпроса.

Та как иначе? Нали самите те глътнаха част от тези пари?

А Цецка може и да загуби на изборите, но реално спечели!

Който не вярва, нека я проследи.

Вместо да се скрие вдън земя от срам, че получи само 33 процента доверие от гласувалите, но всъщност само 17 % от българските граждани гласуваха за нея (ако сложим в сметките и негласувалите), тя отиде гордо на работа, все едно роса я е накапала и продължи с комсомолски хъс да бие парламентарния звънец. Всеки друг след този резил би си подал оставката. Но гербаджиите са оперирани от чувство за срам и достойнство.

И не само остана Цецка като председател на Парламента, въпреки, че се беше заклела при загуба да го напусне!

Цачева продължи да ползва гардовете си като лична собственост и нейни слуги.

Папараци я хванаха във фризьорски салон, където трима коафьори се суетяха върху безнадеждната й прическа, а отвън 2 яки момчета я охраняваха от… народната любов.

Шефката обаче на парламента изнагля още повече:

Преди празниците отиде в столичен хипермаркет да се зареди с луканки и мезета. Единият гард буташе количката й, другият разбутваше тълпата купувачи, за да й стори място да си пазарува спокойно, а третият отцепи цяла каса, за да може Цецка да се разплати, без да чака с плебеите на опашка.

Наглост и лъжи, лъжи и наглост.

Една партия е яхнала България и шефовете й се държат като дерибеи!

Народните пари се харчат за лукса им, за колите, за гардовете и дори за прическите им.

Още малко и ще започнат да се къпят с мляко. А може би и го правят, но просто не знаем.

Една партия се самозабрави дотолкова, че дори не се извинява за лъжите си, а за провалите й са виновни – комунистите. Винаги!

Не, господа гербаджии!

Сами сте си виновни!

Писна ни да лъжете, че няма пари за детски надбавки и пенсии, но да намирате за концерти на Веско Маринов, за армия от гардове, за служебни коли и вертолети, с които тичате да си правите селфита с озъбеното лице на човешкото нещастие!

Писна ни да пращаме смс-и за болни деца, защото Здравната каса нямала средства, а Цачева да дава 1 500 лева за един обяд при това сама.

Писна ни от просташкия ви лукс, от самозабравянето, от безпардонното ви държание на собственици на България и на нейния народ.

Писна ни да си играете с нас, да ни тъпчете и мачкате, докато ни се хилите гадно и лигаво от екрана.

След толкова престъпления – криминални и морални – винаги влиза съдът на суверена!

Затова от април няма да ви има!

Въпросът сега е само как да ви изхвърлим: По легитимния начин или… Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *