Ани Цолова в спасителна акция: Брани мъжа си от Новата му Любовница! Виж Тук:

Ани Цолова поведе неравна битка с най-голямата си съперница – чашката.

Водещата засега е щастлива, защото успяла по Коледа да направи чудо и да спаси брака си.

Проблемът беше сериозен и целостта и единството на семейството й бяха силно разклатени заради съпруга й Васил Мичев. Той беше свикнал да се прави на второ дете вкъщи и да се държи като такова. Под предлог, че жена му е бойна и оправна и ще се справи с всичко, се скатаваше от елементарни задължения.

Любимото му занимание беше да се събира с приятели и да ходи на сбирки по мъжки, където алкохолът се лее като река, а участниците нямат никакви грижи, освен да се насвяткат до козирката и накрая да се приберат олюлявайки се у дома.

Това поведение на благоверния обаче доведе Ани до пълно отчаяние. След десет години брак, Васил се превърнал в глезльо и егоист и нито помагал в домакинството, нито в гледането на сина им, нито пък подпомагал семейния бюджет. Каквото изкарвал, го харчел за себе си, а върху жена му падала тежестта за плащането на всички сметки, зареждането на хладилника, купуването на дрехи за всички и даже викането на майстори при повреда на някой ел. уред, или ВиК-авария. Дори плащанията по ипотеката за луксозния им дом били задължение на клетата тв. водеща.

Още през лятото Ани постепенно изпадала в депресия. Или станала раздразнителна и нервна и се карала с хората от екипа, или потъвала в мълчание и самосъжаление. Околните й предлагали помощта си, но как можеш да помогнеш на жена, чийто съпруг пие денонощно и не се интересува от нищо?

Тя започнала да води двойнствен живот – на екрана сияела професионално, а после се превръщала в отчаяна и угрижена домакиня, която по цял ден тича по магазини и по домашни задачи, лишавайки се от почивка.

В един момент обаче Цолова сериозно се замислила докога може да изкара така. Отишла на психолог и той я посъветвал да се бори за брака си.

И по Коледа водещата най-после се решила да вземе нещата в свои ръце. Оставила сина им при родителите си и завела съпруга си на ваканция из българските курорти.

Какво са правили и как са прекарали, не е ясно, но Ани се върнала на работа като нов човек.

Явно е успяла да внуши на мъжа си да се вземе в ръце, защото той спрял да пие.

Приятели на семейството телевизионери (мъжа на Ани Цолова е оператор в Бтв-б.р.) ги засичали на няколко пъти на вечеря в различни заведения, където Васил пиел само минерална вода. А двамата изглеждали щастливи, сякаш карат втори меден месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *