Ани Цолова Ляга Под Ножа за Пластична Операция! Вижте какво си коригира:

Ани ЦоловаАни Цолова възнамерява да се подложи на ударна серия от стягащи и разкрасителни процедури и да се превърне в красавица.

Водещата на Нова телевизия съзнава, че не е в първа младост и е решила да се стегне и да вземе мерки, за да не бъде изместена от някоя нова напориста красавица в сутрешния блок.

Тя е решила да брани мястото си до последно с нокти, зъби и… всякакви болезнени процедури.

Доскоро Цолова не искала и да чуе за пластична хирургия и твърдяла, че човек трябва да остарява красиво и достойно.

Още щом видяла първите си бръчки обаче, забравила за всякакво достойнство.

Доскоро разкрасителните процедури на водещите били ръководени от стилистите на телевизията, които преценявали кой има нужда от корекция и кой не. Имало и бартерни договори да рекламират определени лекари и клиники, а телевизионерките да бъдат коригирани там безплатно.

Тогава Ани си направи модерни джуки и премахна своите, които бяха прекалено тънки и стиснати. След това мина и серия инжекции с ботокс, за да изглади лицето си.

Сега пък я притеснявали  бръчките, тип „пачи крак“ около очите! Но бартерът внезапно секнал. Това не стреснало новинарката и тя си заделила 5 хиляди евро за модерната напоследък процедура „фейслифт“. Методът бил много популярен и гарантирал дълготрайно изглаждане на кожата на лицето.

Освен това Цолова планирала да заличи и торбичките под долните си клепачи в името на красотата и най-вече на работата, издават нейни колежки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *