Полк. Николай Марков: Сега въпросът е само един – Какво да правим с националните предатели?!

„Стреснѝ се, племе закъсняло!
Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!“

Нашите продажни политици взеха тайно решение и направиха всичко възможно, за да изгонят руснаците от българското море. Сега кой дойде на тяхно място? Никой. Черноморието стои празно и тук там може да срещнете някой пиян германец, англичанин или испанец. Заетостта на почивните бази стана под 30%, а бъдещето на туризма, неясно и неустойчиво. А какво беше преди това – руснаците си обичаха да идват тук и беше пълно с тях, техните родители и деца – цели лагери имаше.

След това нашите продажни политици решиха, че българската военна индустрия има потенциал да издържи една война в Украйна, независимо, че всъщност тази индустрия е чисто руска. Руснаците ни направиха мощна индустрия с която да владеем целия близък изток и Африка, а ние с техните оръжия по техните бащи, майки и деца. Това направиха политиците ни, а вече се готвят да ни пържат и във война срещу Русия.

И мощна енергетика направиха руснаците у нас. Всичко от игла да конец. Най-мощната енергетика на целия балкански полуостров, а сега какво стана – върху руското яйце клекна американска кокошка!!! Тя щяла да измъти по-хубава енергетика, ама някой друг път. От много години клечат върху руските мощности и пишат документи, че слагат филтри по комините. Това им е цялата „инвестиция“, докато ни ограбват всеки месец. Руснаците ограбваха ли ни джобовете? Не, разбира се. Руснаците дадоха, американците взеха!!!

Нашите продажни политици унищожиха до нула и армията ни. Някои спечелиха милиарди от разпродаване на руските оръжейни системи, а България остана гола и боса. Напълно незащитена при факта, че имахме реалната военна мощ да съборим половин Европа, да не говорим за Турция и Гърция. Сега сме с голи задници и който поиска – ще ни избие като мравки.

Нашите продажни гадове унищожиха и хранително-вкусовата промишленост. До основи. А каква промишленост имахме само, супер. Бяхме лидери в производството на неща, които другите не са и сънували, че съществуват. Страхотни български хранителни продукти – от киселото мляко до пектина! Мед течеше по улиците, най-качествения мед на тази планета! С мед и вино се раждахме и умирахме! И с много други неща. Сега от производители и износители, ни превърнаха в обикновени консуматори на токсични глобалистки „хранителни“ стоки. Некачествени. И много скъпи. Целта е да ни оберат и спестяванията.

Всичко това го направиха нашите гадове – политици, които приеха да управляват колония, а не суверенна държава. И да крепят властта на американския си господар. Ама били зависими, ама държали ги с компромати, ама не можели да откажат… Това нас не ни касае. Въпросът е какво заслужават тия национални предатели? А?

полк. Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Дебелият балон пълен с хелий, просто като едни виден историк описва фактите…. и …. какво от това?
    Ние тези работи сме ги писали много преди теб „видният боец за правда“ и файда никаква.
    Но винаги когато някой надигне главица и тръгне да се бори с колонизаторите ни, хелийният великан скача срещу него и се обявява за по-българин от останалите, само защото има достъп до медиите. С това ще те запомним „бунтовнико“, „всезнайко“.
    Венсеремос ….. санчо!
    Чудно как и защо си пропуснал да оплюеш „антибългарите“ от Възраждане този път?
    Или центовете за антибългарска пропаганда са ти свършили?

  2. Нищо не можем да направим Марков, нито с колониалните чиновници, нито с медийната им прислуга.Всичко е централизирано под диктата на посолството.Няма и кой да го направи. Коцето прави отвреме навреме декларации, ама кой ли го слуша.

  3. Който не ял попарата при соца от комунисти,
    сега ще я яде от същите при фашизма

  4. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист каза:

    Шествия в София, Варна и големите градове срещу участието на България във войната в Украйна
    Шествия в София, Варна и големите градове срещу участието на България във войната в Украйна
    Автор: Гласове 12 Март 2023

    Боли ги, много ги боли, че с блокадите на фейсбук и пълно медийно затъмнение пак над 10000 души се събраха! И това не е края, а само началото. Сложете си телеграм и ще сте осведомени. Няма нужда от телевизионните канали или фейсбука да се осведомявате в бъдеще.

    • Дайте, моля, един телеграм канал от където да научаваме за предстоящи протести срещу антибългарската политика

  5. Само едно напомняне. Китайския метод върши идеална работа. За да се приложи са необходими само две неща. Стадион и голямокалибрена картечница. Имаме ги!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *