Полк. Даниел Дейвис: Войната в Украйна е загубена за Запада, но ние продължаваме да я водим, заслепени от яростта си към Русия (С ВИДЕО)

Америка се опозори. Войната е загубена за Украйна. Но САЩ продължават да тикат украинците в месомелачката с нулев шанс за успех„, смята американският полковник

Западът е твърде арогантен, за да признае поражението си в Украйна, затова вашингтонските ястреби продължават да убеждават Киев в необходимостта да изпраща още хора в „месомелачката“, възмущава се подполковникът от армията на САЩ в оставка Даниел Дейвис. Според него почти целият свят разбира абсурдността на американския курс. 

Накъдето и да погледнете, реалността на земята крещи, че войната е загубена. Защо, за бога, ще вземем още 60 милиарда долара и ще ги хвърлим за нещо, което не може да успее? Защото арогантността ни пречи да признаем неизказаната истина за това как стоят нещата в реалността. Но е време да го направим.В момента сме толкова заслепени от яростта си по отношение на руснаците, че не можем да виждаме ясно. Не можем да признаем, че тази война е загубена и че най-добрият изход, който е възможен за нас на този етап, а и със сигурност най-добрият изход, който е възможен за украинците, е споразумение чрез преговори. Няма смисъл този въоръжен конфликт да продължава. Независимо от това сега сме така дълбоко убедени в необходимостта да победим руснаците, а не да ги оставим да спечелят, толкова сме вбесени от действията на Путин, че просто не сме готови да спрем. Каквото и да се случва, ние просто искаме да удвоим усилията си.

САЩ искат да удвоят усилията си във военните действия срещу Русия, но не могат…

Знаете ли защо? Знаете ли защо това така ме вълнува? Не просто защото Америка се позори, продължавайки да се занимава с нещо, което е нелепо и неизпълнимо, а и почти целият останал свят осъзнава това. Работата е в това, че за всичко ще плати украинският народ.

Тези дни сенаторът Линдзи Греъм е бил в Киев и е подбуждал повече хора да отиват да се сражават на фронта. Той казал: «Вие трябва да изпратите повече хора на бойното поле!»

Той се опитва да подтикне повече мъже да отидат на безсмислена смърт. Считам, че това е аморално — да продължаваш да подтикваш хората да отиват да воюват, макар да няма път към победа.

Вместо дипломатическо регулиране веднага, Америка настоява бойните действия да продължат. Украинският народ плаща за това.

Ето защо това така ме вълнува. Защото става дума за живота на хора, тях просто ги хвърлят в месомелачката без всякакъв шанс за успех. Не е важно какво ви казват във Вашингтон.

Това, приятели мои, е главната истина. Те могат колкото им е угодно да говорят всичко, каквото си поискат.

Но се надявам, че ще има по-малко от абсурдите, които видяхме днес във The Washington Post. Хората умират заради такива лъжи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не е това причината, че: „Западът е твърде арогантен, за да признае поражението си в Украйна“.
    Никой не смее да каже истината, за да не го обвинят моментално в „антисемитизъм“.

    Причината е, че т.н. „Колективен Запад“ е под безмилостния тотален контрол от еврейските демони. Хазарските демони мразят Русия, защото тя не иска да да им бъде подчинен роб. Русия пречи на еврейските сатанисти по пътя за техния „Нов световен еврейски ред“ – подчиняване на цялата планета на волята на чифутските демони.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *