Поли Генова спала за първи път с мъж на 20 години! Виж Тук:

Поли2Поли Генова срещнала голямата си любов не в училище, като всички момичета, а доста след като завършила средното си образование.

Първата си връзка тя започнала на 20 години, а дотогава била толкова заета с музиката, че изобщо не й минавало през ума за момчета. Освен това била и доста срамежлива и никога не правела сама първата крачка. Чакала да я ухажват, а не тя да сваля момъка, както е модерно напоследък.

Тази нейна любов продължила цяла година. Тя и досега пази в тайна кой е бил обектът на чувствата й, но се подразбра, че се разделили, когато той се отегчил от нея. Тя не била любителка на дискотеките, непрекъснато учела, или пък ходела на уроци по музика и отдавала по-голямо внимание на кариерата си, отколкото на чувствата.

Вернер е второто й гадже, което миналата година се изнесе от дома й без да я предупреди и прекрати мълчаливо връзката им,  докато тя бе в шоуто „Музикална академия“. Дълго време гладиаторката от тазгодишната „Евровизия“ се оплакваше, те той сложил край без да я предупреди и без да й даде никакви обяснения. А след това пък не й вдигал телефона. Ако беше човек, щеше да ми каже очи в очи какъв е проблемът, а не да бяга като мишка, изплака тогава певицата.

Поли признава, че всички я мислели за надута, но тя преживявала нещата дълбоко в себе си, а външно се правела на непукист. Това, което ми е на душата, рядко го изразявам на лицето си. Пред другите изглежда, че не ми пука, но дълбоко в мен е голяма драма, разказва тя.

След като историята с Вернер обиколи всички вестници и сайтове, сега Генова се е зарекла да пази всичките си връзки в тайна. Тя много тежко преживяла един път раздялата, втори път раздухването й с месеци по медиите.

Сега има човек до себе си, но не желае да издава името му и предпочита да не се шуми за личния й живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/HsLQDBrnzNU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *