Потрес! Джена стяга Кралска Сватба! Ошушка Канарите с половин милион!

Джена КанараДжена е започнала да стапя банковите сметки на семейство Стоеви, известни повече като Канарите и е на път да ги остави без пари още преди да им е станала законна снаха.

Нейни приятелки разказаха, че според първоначалните изчисления сватбата й ще струва над половин милион лева и това не е окончателната сума.

Певицата изобщо не се стиска, не прави никакви сметки,  защото парите излизат  от джоба на бъдещия й мъж Атанас Стоев. Той й дал карт бланш да се разпорежда с тях, а тя пък решила, че може да ги похарчи до шушка.  Джена е избрала най-скъпите напитки и най-скъпите ястия, които ще отрупат масите пред гостите на знаменателния ден.

Фолкаджийката е решила  сватбата й да бъде светското  събитие на годината и да сложи в джоба си всички колежки, минали под венчило, даже Мария Гущерова! Менюто ще е петстепенно, а част от продуктите ще се внесат директно от чужбина.  Не, че някои от тях ги няма у нас, но друго е да се изфукаш, че са еко и че ги карат специално за теб от далече. Затова само за  храната на сватбата ще бъдат хвърлени  над 100 хиляди лева.

Това си е чиста суета, парвенющина и или селяния. На сватби никой не отива да се наяде и да прави оценка на менюто. По-интересни са танците и програмата, мърморят приятелките й. Всичко можеше да струва от два до три пъти по-малко, но тя си е такава, особено когато не харчи свои пари… И като е решила, че трябва да се наложи над новото си семейство и да им покаже кой командва парада, никой не може да я спре.

Отделно за качествен и скъп алкохол ще бъдат дадени още 50-60 бона, а за останалите аксесоари – още по- безумна сума. Само роклите на певицата са няколко и тя ще ги сменя по време на тържеството.

Най-евтин от всичко по време на сватбата ще е костюмът на младоженеца, който пък не бил суетен и си го купил  от магазин за конфекция в Асеновград.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/oAS-REt89bo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *