Рокада: Джино се Залюби със Сестрата на Джена!!!

0
Джино и Борислава
Джино и Борислава

Джино Бианкалана претърпя нова метаморфоза. Докато се търкаляше близо месец в болницата, той свари и да се влюби.

Обектът на любовта му не е коя да е, а сестрата на Джена – Борислава.  Двамата се запознали покрай годежа на Бианкалана с каката й и в началото Джино я приемал като своя сестричка.

Когато обаче Джена би шута на брадъра, Борислава била тази, която го утешавала, тя се опитвала да ги сдобри, тя се мъчела да му върне щастието. Покрай това двамата се сближили.

Отношенията им станали още по-близки след тежката катастрофа, която Бианкалана претърпя. Освен родителите му, Борислава била тази, която стояла до леглото му и му давала кураж.  Момичето тутакси отлетяло за Америка, за да се грижи за потрошения Джино. Двамата си говорели, тя му държала ръката и точно в болничното легло той внезапно осъзнал, че е бил сгоден за грешната сестра. Чувствата между Джино и Борислава пламнали изведнъж. По-малката сестричка отдавна го харесвала, а той пък в началото се трогнал от нейната грижовност, но след това открил, че е влюбен.

Двете сестри са в лоши отношения. Джена отдавна подозирала, че по-малката я предава, че действа зад гърба й… а покрай сватбата съвсем се изпокарали. Особено когато Борислава научила за катастрофата на Джино и отлетяла специално заради него за САЩ.

Прясно сформираната двойка с един куршум цели няколко заека:

Джино си отмъщава на Джена за това, че го изостави. А отмъщението му има шанс да се превърне във вечно, тъй като вместо съпруг, може да й стане зет. Борислава пък си отмъщава за кавгите и споровете с кака си и непрекъснатото й подценяване, както и за това, че дълго време й се е налагало да живее в сянката на по-голямата си и по-успяла сестра. Освен това отдавна харесвала тайно годеника на кака си и го искала за себе си.

Как ще се развият отношенията в сложния четириъгълник не е ясно, но наскоро се разчу, че двете сестри не си говорят. Преди годежа на Джена те живееха заедно, но после певицата изхвърли малката, за да не й пречи в семейния живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xoDJr9RnrRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *