ПОЗОР! Бг. Парламентът Гласува: УДЪЛЖАВАМЕ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ! Виж Тук:

санкцииРодните ни депутатите поумуваха дали да възобновим политическия си диалог с Русия, но в крайна сметка се подчиниха на изискванията на ЕС да му слугуваме до дупка и гласуваха против размразяване на отношенията ни с Руската федерация.

От левицата направиха пореден опит да бъдат стоплени българо-руските отношения, както и да настъпи промяна в диалога между Русия и Европейски съюз. „Вече е време! Не можем да се правим, че тази държава не съществува, не можем да забравим нито историята си, нито пък трябва да залагаме бъдещето си на карта“, каза червеният депутат Валери Жаблянов.

Предложението бе подкрепено от АБВ, АТАКА и независимия депутат Велизар Енчев.  От ембаргото нямат полза нито ЕС, нито Русия, категорични бяха левите.

Търговията ни с Русия почти замръзна. Хиляди фирми у нас бездействат и нямат къде да продадат продукцията си. Това се отразява пагубно на икономиката на България. Време е едно по едно ограниченията да паднат. Не можем да сме пионки в една голяма геополитическа игра и да търпим загуби за една кауза, която може да се реши и по друг начин, призоваха от левицата.

„Не един и двама президенти и премиери в ЕС се изказаха, че тези санкции не работят“, каза Вигенин.

За възобновяването на отношенията с Русия гласуваха  49 депутати, 39 бяха  „против” и  39 натиснаха „въздържал се”.

От ГЕРБ контрираха, че имаме ангажименти към ЕС и трябва да ги спазваме, независимо как това се отразява на страната ни.

Ами утре ако ЕС поиска да си редуцираме населението наполовина – пак ли ще гласуваме като папагали?

Така наречените „десни политици“ у нас гласуват не за пръв път против интересите на България и не е ясно докъде ще доведе това.

Германският външен министър вече предложи да се смекчат санкциите към Русия и Меркел най-вероятно ще се съгласи.

Виктор Орбан и италианският му колега открито заявиха, че няма да подкрепят автоматичното удължаване на санкциите. Испания ги подкрепи.

Чехия и Словения започнаха с тих ужас да пресмятат загубите си от ембаргото срещу Русия досега и призоваха за диалог в ЕС и поетапно отпадане на забраните за търговия.

На фона на всичко това нашите депутати се оказаха най-твърди. Те не се интересуват какво мислят избирателите им, какво искат хората, колко пари не влизат в хазната и колко губим от инатливата си позиция да угодим на САЩ и върхушката в ЕС.

Иначе се пишем горди и независими.

Една независима България, от която нищо не зависи… Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ние не сме демокрация – политиците не се допитват до нашето мнение, а тоталитарно си измислят и узаконяват своите решения. Дори и заради това, трябва да се преименува държаата ни не на Република България, защото не решаваме ние народа – публиката, а решават кръгове партии, на Ремафии В България! Това второто ще е достоверно…А относно санкциите, елитите политици отстояват често повечето отделни интереси и нарушават какво ли не. Например демокрация има в Унгария, Исландия, частично в Швейцария и Великобритания. Може би и някъде по света, не зная? Но тук в Европа другаде не съм чул да има демокрация. Санкциите към Русия са за да се смаже икономически Русия и унищожи и чрез военни игри на НАТО с времето. Затова бяха и заиграванията с петрола. Реално тия катаклизми по света целят именно много постижения, едно от които е унищожаване на чувството за народи, за държави, за националност. Такава е идеята на Глобалистите – свят без нации, без народностни себеприпознавания. Затова са и многото манипулации срещу Русия. Реално тя е в състояние на отбрана и икономически и военен. Ако руснаците бяха виновни и за 1/100, от което ги обвиняват доста хора, то останалият свят теоретично би било редно да бъде идеален! Но не е… Значи не Русия е проблема, а проблемите са навред.

  2. 49+39+39=127
    240-127=113

    И питам аз, къде са тези 113 депутати, получаващи нелоши заплати, през работно време?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *