Хлваджиян Наритаха Снаха си Алекс Енева! Виж Тук:

Бебо и АлексТелевизионното семейство Халваджиян напоследък купонясва без един от задружната група. От екскурзиите и развлеченията  е отпаднала снахата Александра Енева.

Съпругът на Алекс –  Бедрос, известен повече като Бебо, вече е сингъл. Всички бяха свикнали да гледат двойката заедно и сега са доста озадачени, че хореографката я няма до него, не се мярка и детето.

През уикенда целият клан отиде в Милано. Жените да обиколят бутиците, а мъжете да гледат финала на Шампионската лига. Към веселата група се бяха присъединили всякакви роднини,  братовчеди и братовчедки, а Бебо беше душата на компанията.
Както никога досега от групата отсъстваше Александра. Иначе присъствието й на такива разходки беше задължително и тя влюбено висеше на ръката на любимия си. Но явно нещата нещо не вървят.
В мига, в който веселата компания кацнала в София, всички се втурнали на купон в заведението на Кремена, а Бебо, вместо да се прибере при жената и детето, се присъединил към веселия купон.
Според някои, Александра останала в София да репетира с балета за финала на „Като две капки вода“. Само че на финала нямаше кой знае колко танци, пък и можеха да бъдат подготвени през седмицата, ако Енева искаше да се присъедини към семейната екскурзия.
Явно нещо е станало, тъй като на финала на предаването тя изглеждаше намусена и камерите неведнъж се спираха на каменната й физиономия.
Все пак Алекс намери сили и се поклони грациозно, когато получи наградата за хореография. Александра е единственият учител по танци там и нямаше как да не й я дадат.
Настъпва ли разкол в иначе сплотената арменска фамилия?
Или Бебо просто е решил да поергенува? Това се питат всички участници в шоуто и в балета. Но отговор няма.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/W1_d1g7ceNY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *