Погром: 3-ма Гербаджийски Провокатори РАЗРУШИХА Палатковия Лагер на кръстовището пред СУ (С ВИДЕО)

Доказаният гербаджийски провокатор Георги Флоров разруши палатките и изпотроши тентите на протестиращите на кръстовището пред Софийския университет. Това стана тази сутрин около 10 часа. Георги Флоров снима сам акцията си, в която се вижда, че му помогат още двама.

От видео се вижда, че срещу хората, които са се намирали там, са хвърляни камъни. Болна от левкемия протестираща е била удряна и извлачена с палатката си, докато спяла в нея. Петимата протестиращи в най-малкия от трите палаткови лагера в центъра на София, са били в шок от агресията на мъжа, който нееднократно атакува блокираните кръстовища. На кадрите, заснети и разпространени от самия Фролов, се вижда, „е обижда възрастна жена, както и другите намиращи се на място хора . В края на клипа той и двамата му придружители се отправят към палатковия лагер на майките от „Системата ни убива“, разположен пред МС и се заканва да разруши и него.

От Отровното трио обявиха, че палатките са съборени и изпочупени от „мутри на ГЕРБ“.

Нападателите са съборили заедно с тентите и българските трибагреници. На кръстовището пред СУ са разхвърляни вещи на хората, нощуващи там.

За щастие при вандалската акция няма тежко пострадали. Протестиращите настояват полицията да прегледа записите от охранителните камери и бързо да залови провокаторите.

Вижте ТУК резултата от атаката!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Кой е Георги Флоров – момчето, което заедно с още двама платени провокатори на ГЕРБ разруши палатковия лагер на свободата пред кръстовището на Софийски университет!

Флоров е професионален протестър и си го признава сам в тв. интервю още през 2013 г. Днес е сред най-изявените контра-протестъри в полза на ГЕРБ, организатор на контра-протеста на кръстовището на бул. Ситняково против блокирането на кръстовища. Преди две седмици пък с други трима платени качулати провокатори посети Орлов мост, за да се кара с граждани, несъгласен с блокадите им.

Видеото е от 2013 г. и в него Флоров си признава, че е платен протестър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cjSM9eAfAeY

Само час след погрома протестиращите започнаха да възстановяват палатковия си лагер, а техни представители дадоха изявление!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ей, хора, правдата и свободата се защитава с всички средства! Тези тримата трябваше да ги опухате яко ,та да знаят за следващия път с кого си имат работа!Не милвайте никого,който иска да пречи на народа да живее свободно,полицията ,съда и прокуратурата са продажници и няма смисъл да им се жалвате!Най-добре си върши работата тоя,който сам си я свършиУспех!

  2. НЕ ОТСТЪПВАЙ НИ КРАЧКА НАЗАД НАРОДЕ ПОБЕДАТА Е НАША СВЕЩЕННАЯ ВОЙНА СРУЩУ МАФИЯТА МУТРИ ВЪН

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *