Победителят в Х фактор Славин мечтаел да стане…гангстер

Славин бялоКато малък, победителят в „Х фактор” Славин Славчев си мечтаел да стане гангстер. Мечтите му се подхранвали от американски филми и от компютърните игри, на които героят избива всички врагове по пътя се, за да получи съкровището или красивата девойка.

Игрите били увлекателно и той силно желаел  бъде лошо момче.

Или по-точно романтичен мафиот. Това му желание  се появило, след като гледал филма „Обществени врагове”,  където любимите му актьори Джони Деп и Марийон Котияр  изпълнявали точно тази роля.

Покрай филма „Да изчезнеш за 60 секунди” пък с един приятел се размечтахме  да станем автокрадци, споделя Славин и разказва , че тогава с приятелия си пристъпили и към действие Те започнали да търсят в интернет да си купят инструменти за отваряне на ключалки, но не могли да открият такива. Затова тръгнали да крадат кола с подръчни материали.

На една улица имаше една много стара „Лада” и решихме да  пробваме с нея. Той стоеше на пост на ъгъла на улицата, за да гледа дали не идва някой и да ни спипа, а аз през леко сваленото стъкло тръгнах да отключвам колата с конец, обяснява  Славин.

Немероятно, но той успял по необясним и за него начин да отключи колата. За съжаление нямал възможност да се порадва на първия си голям успех като автокрадец, защото изведнъж  чул зад гърба си свиреп кучешки лай. Славин и приятелят му се стреснали и го ударили на бяг. Така завършил първият им и единствен опит за кражба на автомобил. Тогава били  13-14 години.

Наред с мерака му да стане мафиот, Славин от малък проявявал силен интерес и към музиката. От дете слушал Ерик Клептън, „Рейнбоу”, и „Дийп Пърпъл” и се правел опити да им подражава. Бил едва на4 години, когато решил да направи първия си албум. И се записал на касетофон как пее детски песнички, а първата била „Зайченцето бяло“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *