Шок! Стефан Данаилов ослепява!

СтефанБолест след болест покосяват известният ни актьор Стефан Данаилов. След като бе диагностициран с левкимия, сега Ламбо  е претърпял операция на лявото си око в известна  клиника в Германия.

Като ми свалят превръзката, ще стане ясно дали нещата при мен отиват към проглеждане, обясни актьорът , чието зрение започнало да се влошиава след химиотерапиите, които пък му направиха заради злокачествен лимфом.

Преди няколко седмици той почти спрял да  виждал с лявото си око,помислил си, че има перде и консултирал с известната офталмоложка акад. Петя Василева.

Тя му препоръчала операция в Германия и то по възможност най-бързо, за да му бъде спасено зрението. Лекарката била напълно откровена с него и му обяснила, че има прогресиращо заболяване на ретината, която отказва да функционира и буквално „загнива“. Доста поизплашен от деагнозата, Стефан  веднага отишъл в авторитетна клиника и преди два дни  е бил опериран.

Там открили открили и потвърдили диагнозата, че има загниване и отлепване на ретината и затова лявото му око е почти сляпо, а пък  дясното му функционирало  само наполовина, но и то вървяло към слепота.

Заболяването на актьора е много коварно и трудно се лекува. Той не отишъл навреме на преглед, понеже си мислел, че проблемите със зрението му са от годините и от изплаканите сълзи по Мария. Сега близките му се молят да не е късно и да не остане сляп през останалата част от живота си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *