Плевнелиев нагло: Нека руските самолети кацат у нас, за да проверим какво носят!

ПлевналиеКато искат да минават през въздушното ни пространство, руските самолети нека кацнат първо в България, за да проверим какво носят. Ако одобрим товара, ще ги пуснем да отидат до Сирия, каза президентът Плевнелиев.

Това доналя масло в огъня на дипломатическия скандал, който се вихри между България и Русия заради отказа на страната ни да предостави въздушен коридор на руските самолети с хуманитарна помощ за Сирия. Изказването на президента, който пряко и безпрекословно  се подчини на заповедите на американските си господари, предизвика взрив от коментари в социалната мрежа.

Никой не можа да си представи технически как би било възможно това – къде ще кацнат самолетите, кой ще ги проверява, кой ще плаща престоя и допълнителното гориво и колко време ще бъдат забавени. Те могат да бъдат претърсвани и седмица.

България се намеси много грубо и остро в конфликта и започна да се изживява като международен страж на мира и граничен контрол за хуманитарни помощи. Русия реагира с констатацията, че страната ни се е превърнала в неин враг и слугиня на задокеанските си господари и у нас понятието суверенитет е дълбоко забравено.

Същото пишат и гражданите с социалните мрежи. Че е гавра да спираш помощи, когато деца в страната гладуват, а семейства живеят на ръба на риска да бъдат убити от Ислямска държава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. – да иба твоита мама педераст да иба , ще им пръднеш на руските 4ленове ха хааа те могат да си правят каквото поискат , но не им се заема с глупасти , РУСИЯ цяла армия закара в СИРИЯ ТОЯ ПЕДАЛ ПОМОЩИТЕ ЩЯЛ ДА ПРОВЕРЯВА – ТЪП 4Е ВДЛЪБНАТ ПРЕЗИДЕНТ ДА ИБА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *