Кали смело: Искам да си осиновя момиченце!

Кали бременнаФолкпевицата Кали едва изчака бебето й да навърши година и половина и вече мечтае за ново. Сега вече за момиченце.

Тя има трима синове – Георги, Марк и Александър, но дълбоко в себе си мечтае да отглежда и дъщеричка.

„Ако някой ден събера достатъчно пари и успея да сменя сегашното си жилище с по-голямо, мечтата ми е да осиновя малко момиченце“, сподели  певицата, която явно е родена за майка.

Условието с парите и жилището не е случайно. Тя има опит и знае, че всяко дете трябва да има собствена стая и собствено пространство. В противен случай се получава задушаване, категорична е тя. Може всички да стоим в хола и да си бъбрим до безкрай, но в един момент всеки трябва да отиде в стаята си и да бъде свободен, да има свое кътче, където да се занимава с каквото поиска, без другите да му пречат.

Липсата на достатъчно пространство била единственото, което я спира да има повече деца в момента, а тя мечтаела за пет. Останалите няма да ги раждам, родила съм достатъчно. Но има много деца в България, които мечтаят за собствено семейство и уют. За дом, обич и грижи. И аз мога да дам тази обич точно на тези деца.

Самата аз знаех, че ще имам три и трите ще са момчета. Никога не съм си представяла как ще родя дъщеря. Явно е било някакво предчувствие. Но си мечтая за момиченце и започвам да работя здраво, за да му осигуря първо добри условия за живот, а след това да го доведа вкъщи. Няма как да го сложа при бебето, или в спалнята си. То трябва да има равен старт с другите и да не се чувства различно от другите. Но искам момиче и ще направя всичко възможно да отгледам поне едно, категорична е певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *