Предпоследно: Вижте кои влизат във ВИП Брадър – алкохол и стари дантели

вип брадърПреслава все пак ще влезе в Къщата на ВИП Брадър, но ще остане само две или три седмици. Причината е, че струва на продуцентите 30 бона на седмица.
Дует „Ритон” са сигурни участници от няколко месеца, а хонорарите им са астрономически. Семейството е сплотено, не е скандално и се очаква да бъде балансьор между различните участнци. Те бяха и в „Музикална академия“.

 Кичка Бодурова е от поколението на Катя и Здравко и с нея преговорите са били най-тежки, тъй като настоявала за висок хонорар и гаранция, че няма да бъде изгонена по средата на шоуто. Тя се слави като скандалджийка и кибритлийка и повечето скандали ще тръгват от нея.
Незнайно защо плеадата от старата генерация ще бъде подкрепена и от Кристина Димитрова
Тя
била извън сметките на продуцентите, защото отказала да влезе в шоуто им, но преди десет дни внезапно се съгласила. На сцената тя ще двойник на Петя Буюклиева. Но предимството й е, че има бурен любовен живот и два развода зад гърба си.
В съзвездието влиза и Люси Иларионов с масивно мъжко присъствие. Той приел предизвикателството не само за пари, а и да покаже себе си. Това е второ шоу, в които участва. Преди две години доста добре танцува в Денсинг старс. Как ще го изхранят вътре обаче, остава загадка.

Мургавата красавица Моника Валериева влиза в къщата с торба лекарства. Набедената за любовница на Валери Божинов страда от панически атаки и се очаква да разкрие истината за отношенията им. Тя ще бъде наблюдавана и от лекар, освен от зрителите.
Плаймейтката
Светлана Василева е другата красавица, около която ще се въртят пикантните интриги Тя враждува отрито с Моника, сблъсквала се е челно и с Преслава заради мъж. Още една моделка – Катрин Вачева, ще мери сили с красавиците. Тя пък е известна с това, че има много силикон и бе пребита от футблиста Орлин Орлинов.

Иво Танев, който е универсален – бивш водещ, бивш певец, който не одобрава формата и само хонорарът го е привлякъл да влезе в него.
 
Фолкпевецата
Луна буквално излиза от забрава, за да разкаже за любовника си турчин и загубата на спестяванията му в КТБ

ММА-боецът Деян Топалски, който тотално неизвестен на широката публика, ще представя спортния свят и интелекта си едновременно. Тест на МЕНСА отчете, че той бил умен колкото Бил Гейтс и Стивън Хокинг, но никой не е сигурен дали е така и предстои да се види на екрана. Той е и сегашното гадже на Гергана от „Женени от пръв поглед”. Ролята на шут ще играе Джорджано, който си помисли, че е певец и предизвиква луд смях с изпълненията си.

Станимир Гъмов пък е предвиден да замести Тодор Славков. Любовта му към чашката е пословична, а парите никога не му стигат.

Говори се, че след като беше водещ на „И аз го мога”, Гъмов нямал постоянна работа и влиза заради хонорара.

От квотата на артистите пък в Къщата връхлита съпругата на Андрей Слабаков Ернестина Шинова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *