Плевнелиев : Гордея се, че съм против Русия и че Турция пази границите ни!

ПлевнелиевПрезидентът Росен Плевнелиев направи поредната си грандиозна изцепка, като заяви,  че се гордее от решението си и твърдата си подкрепа на  санкциите на ЕС срещу Русия.

„Това е най-правилното решение за България и аз съм горд от това, че се проявих като мъдър и далновиден държавник“, удари се в гърдите той  на среща с българския бизнес. И  отново подпали щекотливата тема за  обтегнатите ни отношения с Кремъл, от които родният бизнес губи миларди на година, но не получава компенсации.

Още по-нагло президентът, който си отива и когото не подкрепя никой, дори партията, която го издигна, каза: „Пред мен изобщо не стои дилемата, която много държавници са имали по повод  външната ни политика.  За мен такава  дилема няма и за нашата  външна политика също. Щом ЕС и САЩ са решили да има санкции – ще има! Разбира се, че България има принципна позиция. И съм още  по-горд, че ние бяхме държавата,  която най-силно подкрепи санкциите и замрази всички икономически отношения с Русия, а дипломатическите са просто на нужното за дипломацията ниво и нищо повече. Трябва да се разбере веднъж завинаги, че нашият път е към Европа, а не назад и тези, които изпитват носталгия към миналото е крайно време да се осъзнаят и да започнат да мислят глобално и по европейски!“, заяви пред смаяните бизнесмени президентът, а в залата едва не го освиркаха.

Той обаче продължи, с твърдението, че  България е добър пример, как заедно с Турция пазим ефективно  границите на ЕС, а Турция помага да пазим нашата.

В кулоарите някои сравниха примера с вълк, който пази кошара с агънца.

Президентът намекна и че е придобил голям политически опит през тези пет години, бил е винаги на мястото си, когато е било нужно. По негово време са се сменили няколко правителства, но той е успял да запази националния мир.

Мнозина се запитаха дали това не е политическа и предизборна реч и дали Плевнелиев не се готви за държавен глава втори път.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/N1lSJ_j0xGI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

53 коментара

  1. Този е Абсолютен изрод , тъпанар и педал. Мястото му е в затвора .

    • Чета и в потрес направо се питам: може ли, хора, да изкажете едно адекватно мнение, без да използвате грешно написани думите „боклук“, „педераст“ и тем подобни? Първо, не сте чули да ги казва тези думи, заглавието на статията е манипулативно и цели да привлече негативно внимание и вие като стадо овце се връзвате. Второ, с такъв прост народ като мнозинството коментирари, какъв президент искате да има страната ни! Успокойте се!!!

  2. Долна измет,ибрици сте вие,споко той господ гледа,не подминава никой,пито не платено няма ибрикчии долни!!!!

  3. Има ли някой „Българин“ да го подкрепи, братя Българи? Нека се вдигнем и изтрепем тази сган, братя!

  4. Тоя СМОТАН Плевнелиев да се скрие В ПЛЕВНЯТА заедно с оная ТЪПА ОВЦА СВИНЕТКА да вземат със себе си и БОЙКО ПРЕДАТЕЛЯ те всички се ГЪЗЯТ на Турция и САЩ пък приказват че не правят коалиция с ДПС а ми с кого с ТУРЦИЯ всички са за РАЗСТРЕЛ. НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

  5. Който е писал „статията“ е трябвало поне да слуша за какво иде реч.Изцяло манипулативно коментирана и даже нямаща нещо общо с речта.Общото може да е само $,€,£.Даже не е в рубли и знаете ли защо?Защото е много търсена валута от стари промити червени боклуци:))

  6. А мене ме е срам че имаме тиква за президент !Голям СРАМ….

  7. Мислех, че има само един Потрошенко , а наш Пухлю е само идиот :О
    ОСТАВКА И ВОЕНЕН СЪД !!!

  8. Пълен, завършен педал!!!БОКЛУК НЕЩАСТЕН , НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА , ХЕРМАФРОДИТ , СИМБИОЗА МЕЖДУ ПОМАК И КОМУНИСТ !!! НАЙ-ДОБРЕ Е СЛЕД МАНДАТА СИ , А ДАЖЕ АКО МОЖЕ ОЩЕ СЕГА СЕ ВЪРНИ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЯ ЗЪЛ НА БЕЛИЯТ СВЯТ ИЛИ ПО-ТОЧНО НА МАЙКАТИ В П…..А

  9. А бе педераст долен , като спеше под мостовете в Германия ли те направиха мома или още по-рано като комсомолски секретар . Няма значение кога е било , важното е ,че ти харесва да лапаш миризливият негърски хуй на онова изчадие Обама. Вземи да се върнеш в помакистан да ти обръщат хастара всеки ден . Мама ти долна .

  10. Ами тъпак,да беше си купил имоти в Турция,не в Гърция.Сбогом и дано повече не ми се налага да пиша коментари.Просто си Боклук.Мислих да не пиша,-но явно съм…

  11. О, боже.. Какво прочетох туко-що.. Що за позор е това изказване. Колко нагло и непристойно е това негово поведение.
    Както се казва по фейсбук статуси.. Русия си има Путин, България Путю… Еми, хорааа.. Ние сме силата на тази стана, не този палячо, който се има за управник.. Дигнете се на бунт, народе..

  12. Ти се гордееш, че си против Русия. Аз пък никак не се гордея, че имам президент олигофрен.

  13. ТОва е не президент… за сожаление, а някаква пешка за някаква европейска игра…. дано да го махнат и да изберат някой като Путин ))))и

  14. Това ли е „болен“ мозък? Или управляван мозък? Май е точно това. Или аз съм малоумен, но не мога да проумея. С минималните си разбирания по „финанси“ логиката е, че всички тези ФИРМИ ЧУЖДЕСТРАННИ инвестиран в нашата страна ЗА ДА печелят. Те няма да инвестират ако са на загуба. Да, ще има работна ръка за българите, но парите още повече ще се точат от страната. Трябва да „внасяме“ пари а не да „изнасяме“. Всичко което се консумира в страната ни е ВНОС. Е … къде ни отива бъдещето, къде отива финансовата ни независимост! Европейски програми може би? Ама на дали. Пълни идиоти сме! Народа ни е малоумен да допуска такива (хайде да не обиждаме оправниците) да кажем просто … мишки контролирани от други по-висши хора от едни по-голямки на власи и площ страни!

  15. PUSSY-TO Plevneliev pak se izloji pred cql swqt…na vsi4ki strani koito sa pro4eli negovoto izkazvane ve4e im e predelno qsno 6to za pussy prezident imame… Izlagaciqta si e SAMO i EDINSTVENO negova… cql swqt znae 4e bulgarskiq narod obi4a Rusiq !!!

    Celiq swqt znae 4e celiq bulgarski narod mrazi PUSSY-TO Plevneliev

    A e qsno i na pove4eto strani 4e naroda mu se prismiva i podigrava ….kadri ot 6outo na Slavi s u4astietio na sme6niq prezident 6te badat izla4eni v youtube ;)

  16. Медицината, а даже и природата е безсилна пред този случай.

    • Лудоста не е заразна.ама този май е много.И в Куроло и на 4-ти километър не го щат!!!

  17. СМЪРТ ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ ПЛЕВНЕЛИЕВ .АЗ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО.ИСКАМ СМЪРТТА МУ ЧЕСТНО ТОЯ ЩОМ ТАКА ГОВОРИ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ.ДОБРЕ ,ЧЕ НЯМА МНОГО ВЛАСТ ТОЯ ПРОДАЖНИК ДОЛЕН СМЪРТ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ РАЗСТРЕЛ НА ПЛОЩАД АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ

  18. Божее, слез си прибери вересиите! Няма друго такова недоразумение в целия свят като тоя палячо. И това ми било държавен глава, боклук нещастен. Тоя сигурно страда от психическо разстройство, защото умът ми не го побира, при условие че го мрази целият български народ, да продължава да се показва пред хората и да продължава с неадекватните си изцепки.Всичките ни президенти досега бяха умерени в изказванията си и никой от тях не си навлече гнева на народа по начина, по който го направи този продажен малоумник. Срам за България, срам!

    • Абсолютна мишка,смешник, долна подлога американска. Той е просто безмозъчен. Да се смееш ли или да плачеш. Ела вълчо да ме изядеш, че може и да ме пазиш от самия теб.

  19. Предателство срещу собствения си народ.Изрод.Има едно наказание за предателство.

  20. Това нищожество,което Борисов натресе като Президент на България е опасно и вредно за Родината. Толкова е тъпо и ограничено,че дори не се замисля колко вреда нанася на страната ни с глупавите си изказвания. Това лице ще остане в историята, но като най-нищожния Държавен глава. Защо не вземе да млъкне и да се скрие някъде и да не се показва и изказва до края на мандата си, че отвори ли си устата просто става страшно. Кой нормален Българин би се гордял с това, че България няма армия и Турция пази границите и.Че ние да вземем да развеем направо турското знаме над парламента и да поканим Ердоган да посети новата част от Османската си империя, а Роско ще подскача радостно и ще рупа баклава. Росен Плевналиев е национален предател и не мога да разбера как още търпим това братя българи.

  21. Америка яко му дърпат конците, ама и той си е и леко плиткоумен.

  22. Педарс гнусен! Срам ме е, че този плужек е родом от Гоце Делчев! Боклука нещастен сигурно е забравил, че до1912г. дядо му и баба му са били мачкани от неговите другари „БРАТЯТА“ натовци!!!! Подлога американска и неговото време ще дойде!!!! Пътят ни бил към Европа!!! Къде си тръгнал бе АЛАН КОЛУ?!?!?! Англичаните гласуват на референдум за напускане на ЕС, нашия натам натиска!!! Ти икономика ли имаш, промишленост, енергетика, произвотство ли какво има БГ в момента, да не говорим за здравеопазване, образование и социална политика!!!! Само циганите са облагодетелствани!!! Това нищожество и ония мафйот дето го нареди за президент незабавно триабва да бъдат съдени за измяна и предателство и за финансови злоупотреби в особено големиразмери ЗЛОУПОТРЕБИ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!! ИЗРОДИ НЕЗЕМНИ!!!

  23. Г-н пЛЕВНАЛИЕВ написах така името ви защото сте срам за БЪЛГАРИЯ би трябвало поне малко да се осмислите думите си преди да ги изричате с това ли пазят границите ни с действията на техния външен министър или с заловените си тайни агенти действащи на терен в Бг или с това което направи техния посланик в случая със турската подлога мЕСТАН

  24. Почему один человек подставляет целый болгарский народ? Больным людям не место у власти, вы разрушаете свою же страну, и губите свой народ! Я советую болгарам избиваться от этого президента.

  25. Глупак, как можахме да сме толкова прост народ, та да го изберем за президент! :(

  26. Що не вземеш да се гръмнеш бе човек, а си тръгнал да управляваш страната ни!

  27. Абе,боклук неземен,срамувам се ,че служих 27г. в армията и последният ми главнокомандващ беше ти.Заради такива ли помияри ми изтекоха очите по екраните на РЛС,за да ме охраняват чужди армии.При една война бих те застрелял с най-голямо удоволствие и без никакъв свян.

  28. Gospodin prezident prosledete rodoslovnoto si darvo sigyrno tvoeto ime ne e rosen a ramzi.Zaradi tva pravite takiva needekvatni izkazvaniq. Kak moe kato prezident da kazvate takiva nesvarzani ne6ta Levski 6te se obarne v grobasi.

  29. БОКЛУГГГГГГГГГ, ЕГА ПО СКОРО ИДЕШ ПРИ ГОЛЕМИО ТИ СИН И ДА ВОДИШ МАЛКИО СЪС ТЕБЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *