Ужас! Учебник по Джихад на Български Заля Родопите! Влачи Помаците към Радикален Ислям! Виж Тук:

isliamska_durjavaВ България се изучава Джихад и то с учебници, написани на чист български! Проповядването на „свещена война“ срещу християнството е забранено у нас, но явно никой не се съобразява със забраните, а държавата нехае какво се случва под носа й.

На независимите депутати и на Лютви Местан отдавна им дърпат конците от  Турция, призна днес бившият Главен мюфтия Недим Генджев . Той разкри, че в  турското Министерство на религиите има 95 служители, които работят за мюсюлманите в България, пращат учители, пращат много пари, контролират големите джамии и промиват мозъците на помохамеданчените българи – помаци в района на Родопите, както и на турското население у нас.

„Те застрашават националната ни сигурност, защото проповядват и Джихад, а  проповядването  на исляма е много по-радикално отколкото в съществуващите досега джамии“, каза още Генджев.

През последните години в  Родопите и Южна България напълно безконтролно навлязоха  ислямски проповедници, които учат възпитаниците си на радикален войнствен ислям. Промъкнаха се и представители на  „Ал Уакф ал Ислями“, която е една от най-опасните ислямистки секти – групировки.
В глухи, забравени от Бога селца се издигнаха скъпи джамии, в част от които има и ислямски училища.
Скандалния учебник по Джихад на Български радикализира помаците , нас!
Скандалния учебник по Джихад на Български радикализира помаците , нас!
Ученици веднага се намериха, тъй като населението там е много бедно, а в ислямските училища се раздава безплатна храна, на питомците се дават дрехи, а тези, които се учат добре и усвояват Корана, турския и арабския, се водят на безплатни екскурзии в Турция и им се показват най-бляскавите улици и магазини, както и джамиите с молещи се по пет пъти на ден хора.
Промиването на мозъци тече с пълна сила. У нас видно се обучават Джихадисти, щом има и учебник. Той пък е за помаци, които не знаят турски, но бързо ги приобщават към новата вяра и новите правила.
И всичко това става пред очите на спящите блажено български политици от управляващата ГЕРБ. Те са заети да трупат пачки и да правят задкулисни заговори, но не и със сигурността на България и опазването на християнството и територията ни.
Непрекъснато се говори, че Турция има план да откъсне област Кърджали и половината Родопи.
На фона на това президентът Плевнелиев и премиерът Борисов нагло заявяват, че турците са наши братя и трябва да спазваме евро-атлантическите ценности.
И не е далеч мигът, когато ще се окажем  с жестоко отрязана и обрязана територия, в която няма да има какво да защитаваме.
Това ли е бъдещето на България? Коран, джихад и ислямски училища?!?!?!
Явно да…
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Непознаването на Исляма, редом с лош превод на думата „джихад“ води до масова истерия в медиите.

    Преди да се тръшнем в ужас от новината, може би ще е по-добре да уточним сами за себе си, какво се разбира в Исляма под „джихад“ и едва след това да я разпространяваме папагалски.

    Срам за „журналистите“, но още по-голям е срамът за невежите!

    :)

    • Доста информация има за исляма в интернет, от различни източници, на различни езици. Тази тема какво е ислям, какво е джихад, как е възникнал джихада, за лъжливия пророк Мохамед, за ИДИЛ, ДАЕШ, ИСИС и разни прилики, разлики, цели, манталитет, цели, имами, религии, цитати, документални филми, репортажи, снимки, статии… има много в интернет. Има и доста групи и страници на тази тема във Фейсбук. Това че се големеете в собствените си очи сякаш Ви е препятствие да забележите, че и останалите хора също четът, интересуват се, разсъждават, обсъждат. Няма нужда да опитвате да изкарвате исляма нещо невинничко, добричко, миролюбиво, изпълнено с мир, благоденствие и добро отношение към останалите религии. Информирани хора и в случая по – точно осведомени неислямисти има много! :)

    • Джихад значи „свещенна война“ на арабски. Знам, че си платен трол – позволено ти е да си в мозъчна смърт.

  2. СРАМ И ПОЗОР !! ЗА ТАКАВА ДЪРЖАВА ЛИ СИ ДАДОХА ЖИВОТА НАШИТЕ ПРАДЕДИ ?????

  3. Спокойно в Родопите трудно четат и говорят български език! Няма място за тревоги.

  4. Къде са българските специални служби или и те обслужват някого

  5. Аз съм българка от Централните Родопи и съм готова да си спретнем едно състезание по български език и история, когато пожелаеш. Ако те победя, което ще се случи на 99.9 процента, ще си признаеш, че си маймуна. ;)
    Родопите могат да бъдат загубени за Отечеството по две причини:
    -недалновидна държавна политика.
    -невежи българи-християни от вътрешността и техните абсурдни мнения по отношение на българомохамеданското население. Нещо като теб.
    Поздрави, Анна-Мария

    • Анна-Мария, вярвам Ви и съм сигурна, че за себе си сте права, но това се отнася за Вас, предполагам, че има и други Българи в Родопите с поне на половина на Вашите знания и увереност в тях, но все пак значително много Българи от този край, като нямам в предив само от там, но там със сигурност не говорят Български добре и/или не знаят Български национални герои, не празнуват Национални празници, обаче са принуждавани от малки децата да учат да цитират корана. Има документални филми, ТВ предавания, статии, репортажи по темата през последните няколко години. В църкви в Родопите се складират оръжие от давна и това се прави със знанието и под крилото на партия, на ТВ7 и т.н. Защо, можем само да предполагаме. Има малки момичета ученичко Българки, сложили забрадки, заради някакви втълпявания от имами, че това е правилно и така трябва. Преди 17 г. бяхме на екскурзия приятели и минахме през Велинград, където искахме да разгледаме и да отседнем и щом видяхме улиците само с турци или мохамедани, жени с потури, забрадки, облечени нямащо нищо общо с нормалния външен вид на човек не мюсюлманин, изобщо не спряхме, а това е още преди 17 г. В Смолян ме предупредиха преди 11 г. и половина, да внимавам какво говоря на обществени места, защото имало много турци навсякъде и хората трепереха и пребледняваха свити от страх и посърнали, че на съседната маса седят няколко турци. В Други по – малки населени места местните Българи говорят на родния ни език само за пред гости в града и само на саме, не получават работа, всички в местната власт са турци. На Шипка преди години беше закачен билборд на партия ДПС. В Пловдивско има едно село, което е изцяло само от мохамедани, които живеят в затворено общество, не ходят на работа, нито на училище, пректикуват кръвосмешения, раждат се масово съответно с аномалии и гумени, меки глави и са страшни за гледане, имаше статия за това преди 1-2 г. Все повече турци се преселват в Родината ни и взимат или получават земи. В парламента ни от десетилетия най – много във властта е била партия ДПС и резултата е виден. Джамиите са повече от църквите. След като съм виждала на 3 март в предаване как журналист ходи по улиците и пита хората каква дата сме днес, знаят ли какъв национален празник празнуваме, знаят ли кой е Левски и те се чудеха, вдигаха рамене, не знаеха и млади и стари и деца ученици, то радвам се, че има и родопчани като Вас, които си живеят там и знаят историята ни и езика ни добре, но пък бихте могла да се научите и да не обиждате събеседниците си, които не са Ви нападнали и също са учили и знаят. Няма нужда да се вживявате като най – най, дори и да сте учителка по история или Български и литература. Просто може би все още не сте видяли доста видео материали от Родопите през последните години и не сте прочели статиите, които са излизали. По – подходящо е да образовате със своите знания колкото можете повече Българи и мохамедани около Вас. Отношението също говори за хората, не само самочувствието и образованието им.

  6. Българи, докъде ще я докараме, когато само с коментари, публикации и понякога с някоя петиция или протест се защитаваме??

  7. Странно, наперената Анна-Мария, която е тръгнала да се доказва из интернет и помака, който е поздравява, изобщо по никакъв начин не изразяват, че с нещо НЕ одобряват в Родината ни и изобщо някъде по света да съществуват учебници по джихад и то на Български език. Ето това говори също за Вас, имайте го в предвид. Е няма как някой да Ви повярва в такъв случай на написаното за възможностите Ви, камо ли и за превъзходството. Стъпете малко на земята, защото се показвате и двамата, като помаци, които нямат нищо против джихада. Когато по време на Турското робство предците Ви са приели исляма под заплахата иначе да бъдат избити, защо след освобождението на България, не сте приели отново Християнството, щом твърдите, че сте Българи и продължавате да живеете в България? Минало е достатъчно време, а едно 3-4 поколения от рода Ви и на двама Ви не сте осъзнали кои и какви сте Вие все още ли или сега, когато вече имате свободата на избор, сте предпочели исляма, пред Християнството? Защото човек или е Българин Християнин или е мюсюлманин, което НЕ е Българско. За да се подписва помака с Помак, то явно от изкуствено наложеното на предците му преди толкова много години потурчване, не е останало Българско и Християнско самосъзнание, така ли да Ви разбираме? Как пък не Ви заболя и не се изнервихте така на факта за който е статията, а тръгнахте да се мерите като петлета, комплекси да избивате като по – знаещи и можещи. Знайте си, умейте си, ама се научете и да общувате по – човешки. Когато личното Ви его е приоритет през доброто за Българския Народ и България, как сами обрисувахте помаците, мохамеданите, родопчаните според Вас? Оклепахте се в стремежа си да изпъкнете. И не се обзалагайте на нищо, защото може и да сте се надценила, Анна-Мария и да се окаже, че извън Родопите може да има и повече знаещи и можещи от Вас и вместо да тичате да се конкурирате, стремете се да имате приятели, да приобщавате хората към себе си, не да се перчите като пересто кокошле.

  8. Джихад – това е всичко най-хубаво и сладко, каквото не сте и помисляли – това са забулени отгоре до долу жени, които нямат никакви права, това са 40 „девици“ (откъде ги намират тези, бе?), които да те „забавляват“; това е омраза към свинското, алкохола, книгите, знанието; това е отстраняване на израстъка над раменете по най-бърз и „хуманен“ начин; това е да пратиш детето си опасано с взрив да избие колкото се може повече „врагове“; това е забраната дори да помислиш да имаш семейство и поколение; това е най-пълна диващина отпреди 5 век във века на интегралната схема; това е идиотизъм в най-чист вид за безмозъчни твари (не хора!); това е бандитизъм и тероризъм; това е началото на края на исляма, защото след 20-тина години от него няма да има и помен… да сте живи и здрави да джихадите за да ви джихадят!

    • Единствените „ВЕЛИКИ“ книги на света са Коранът и Тоалетната хартия! Едната дава акъл на мюслиманите, другата премахва следите от него…

  9. То може би това 9 годишно дете (женено за „пророка“ Мохамед) и жените на „пророка“ Мохамед – са били мъже и момчета травестити (или ако са били жени, да не е правил секс с тях- и чрез тях, да е прикривал, че е гей)- а и защо иначе в Корана ще има наказание само за прелюбодеяние между мъж и жена- тъй че липсата на логика в Корана и хадисите- може да се дължи и на това, че пророка Мохамед е бил гей, а може би дори понякога се е прехранвал и с гей проституция и си е плащал на мъже за такива гей услуги.В WikiIslam -с посочени сигурни хадиси и места в Корана от където е било взето това (но освен това във WikiIslam има статии и неща които са нещо като статии от вестник и т.н-несигурни като източник на данните (видимо несигурни, силно пресилени, измислени и неверни като съдържание)-които сякаш искат да искарат исляма по-зле отколкото е-примерно, че мюсюлмани вършели престъпления (с или без причина) към не мюсюлмани и т.н) -има много такива за исляма-а и въобще ако човек напише в Интернет нещо на тема „научни грешки в Корана/хадисите“ на който и да е език-индонезийски, арабски, персийски, хинди, китайски, турски и т.н ще му излезе огромен списък с неща на които би се смяло и малко дете. А също много интересни неща прочетох за противоречията в Корана и хадисите на теми „Contradictions in the Qur’an – WikiIslam“ и „Contradictions in the Hadith – WikiIslam“ от тема „Contradictions and Errors – WikiIslam“ и там някъде най-отдолу имаше подтема даваща право на мюсюлманите да отговорят на противоречията (а в друга статия и на научните и т.н грешки в тях) в тях, но те (а също и в другата статия за научните и т.н грешки в тях), го правеха с малка част от противоречията и то с твърде слаби, несигурни и силно съмнителни аргументи . А още основните научни грешки в Корана и хадисите, за които съм чел са: преди 2 година в Интернет четох (предполагам, че още е така) на тема „Scientific errors in the Quran“ и „Scientific errors in the hadiths“ на почти всички езици които днес официално се водят, че са на ислямски държави или че в тях има ислямски малцинства- индонезийски, турски, арабски, персийски, хинди (на едно място бяха нарекли исляма „религията на глупостта“), китайски и други, и веднага излизаха статии в които пишеше, че има много научни грешки (и то неща на които би се смяло и малко дете) в Корана и в хадисите на всеки един от тези изброени по-горе езици. А в Уикипедия на английски език на тема „Judaism’s views on Muhammad“ пишеше, че най-големия еврейски учен Маймонид е писал за ислямския пророк Мохамед, че е фалшив пророк и един луд човек

  10. Ще напиша нещо интересно на друга тема -Един добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси, атентати и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/.Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващи хора и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н – към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …На много места в Интернет и т.н има призиви и т.н (да бъде извършено от мъже, в затвори, полиция и т.н) за жестоки изтезания, отрязване на ръце и крака, пе.нис кастрация, анални изнасилвания – и с предмети, евтаназия и т.н – за тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди)- аз не мисля, че е уместно (макар и аз да мисля тъмнокожите хора за много лоши и нередовни (може би гейовете от другите раси, са подобни на тях)- това да се пише и т.н в Интернет и т.н (дори и ако реално, това е било извършвано)- особено, ако се прочете и от деца.

  11. Аз съм помак от Велинград и искам да ви кажа,че преди всичко съм БЪЛГАРИН.
    Какво значение има в кого вярвам,Аллах или Бог или пък Буда.
    В града ни няма турци и ние помаците нито знаем нито говорим турски.Това,че жените ни преди 15-20години са били със забрадки не ни прави по-малко ЧОВЕЦИ от тези с костюми.
    Мога само да ви кажа,че ако не сме ние ПОМАЦИТЕ,да ви вършим черната работа вие сте жив зиян.
    Аз от 30години не съм видял българка да работи на полето за 15лв.на ден.
    А за нашите помакини това е основното,макар че имат образование със специалност.
    Просто ние сме дискриминирани на всякаде.
    Просто ще ви помоля,не плюйте по помаците и не ни бъркайте с турците.
    Ние сме БЪЛГАРИ,които вярват в Аллах.

  12. БОРИСОВ И СИЕ НАРЕЧЕНО ПРАВИТЕЛСТВО СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАЩОТО ЧЕРГАТА КОЯТО САМИ СИ ПОДПАЛИХТЕ ГОРИ ЗАКРИВАТЕ БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА ОТКРИВАТЕ УЧИЛИЩА ЗА ДЖИХАДИСТИ . ДЖАМИИТЕ ПО БРОИ СИГУРНО СА ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *