Страшна тайна крие Мария Игнатова! Вижте каква:

жури Х факторС всеки изминал ден Мария Игнатова се закръгля все повече и повече.

Вече няма помен от ходещата закачалка, която беше толкова слаба, та чак изглеждаше  страшно. Водещата е наляла бузки, лицето й е изпънато, почти закръглено, тялото също е започнало да се позаобля.

Светските клюкари гадаят от снощи, когато тя се появи на екрана на Нова тв като месечина от какво е качила кила. Първата вероятност е да е бременна и най-после с Рачков да си имат общо дете. От години обаче тя твърди, че панически се страхува от нова бременност, тъй като първата й била много тежка, а раждането едва не я убило. Тогава тя беше съпруга на Петко Димитров и самият той в интервюта е признавал, че всеки ден ходел в църквата да се моли на Бог синът му да оцелее, тъй като се родил слабичък, болен, стоял в кувьоз, а лекарите не давали особени надежди какво ще се случи с недоносеното бебе. Хлапето оцеля и сега е красиво момченце, но Мария още помни кошмара от появяването му на бял свят.

Втората вероятна причина за качените килца са празниците, в които Игнатова за пръв път не беше на екран и остана да си почива у дома. Но колкото и да се е успокоила и колкото и да е яла, няма как да придобие тези неочаквани бузки, а бюстът й да започне да гони този на Алекс Раева.

Трети пък смятат, че Марчето е започнала хормонална терапия, която тутакси се отразява на фигурата. Решила се е да има дете, но опитите да забременее се оказали ялови и лекари са  й изписали лекарства да я подсилят.

Каквато и да е причината, Игнатова е качила поне пет кила и това ясно се вижда на екрана. Нейни колеги обаче се съмняват, че ще ражда дете, тъй като тя обичала кариерата повече от всичко друго и едва ли ще си позволи да отсъства дълго време от екран. Плюс това се говори, че Маги Халваджиян искал подчинените си да не си губят времето с майчинство, а винаги да са му под ръка.

https://youtu.be/DIq_A7KXeSs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *