Бандити преследват Наталия Гуркова, искат да я отвлекат! Вижте защо миската се скри в България:

Наталия ГурковаНаталия Гуркова се връща окончателно в България и ще живее тук. Не от носталгия, разбира се, а защото се страхува за живота си и този на децата си.

Доста одумваната преди години миска смята, че е в опасност, а в България няма как да бъде проследена и изненадана от враговете си. Проблемите започнали, когато самата тя и едното й дете едва не били отвлечени в ЮАР. Тя се спасила като по чудо, а оттогава я гони мания за преследване. За да се успокои за сигурността си и живота си, тя се прибрала в България, където смята, че ще й е по-спокойно и преследвачите няма да я достигнат.

Доскоро Наталия, която живееше  в ЮАР с мъжа си, черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, и двете им  деца в ЮАР,  се хвалеше, че просто е отишла в Рая и води живот на истинска принцеса. Тя твърдеше, че притежава бутик за скъпоценни камъни, предимно диаманти, работи на голяма печалба, а съпругът й има собствен бизнес. Двамата живеели в прекрасно имение, където отглеждали двете си деца.

Приказката от „1001 нощ“ свършила внезапно, защото внезапно започнали да ги преследват. Оказало се, че не бандити тичат подире им, а хора, които си искат парите. Бизнесът на Джордже не бил толкова печеливш, а всъщност воден некадърно и недалновидно, затова стигнал до фалит.
По информация на  тамошните медии  Михалевич наистина е фалирал, а къщата му, заедно със суперлуксозния  „Мерцедес“, купен за  1 милион долара, били конфискувани, защото не можел да плати дълговете си.

На всичкото отгоре Наталия започнала да му слага рога, защото коя жена може да търпи фалирал мъж? Когато последвал и опитът за отвличане, Наталия набързо продала бутика си на загуба и хукнала да се спасява в България, заедно с децата.

А Джордже останал да се разправя с кредиторите и не е сигурно има ли в момента съпруга, или тя го е изоставила завинаги.

https://youtu.be/lMJhZeDQgmw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *