Шок и потрес! Мария Игнатова и Алекс Раева почерниха сцената на Х фактор

Мария АллексВие двечките ми приличате на вдовици.

Този „комплимент“ направи Дони на Мария Игнатова и Алекс Раева на Коледния концерт на Х фактор. Незнайно защо в празничната вечер стилистите бяха облекли водещите от главата до петите в черно. Липсваше им само един воал пред очите.

Досега те се появяваха в крещящи и даже несъвместими по цвят облекла, даже като пъстри черги и по необясними причини, точно когато беше най-подходящо да са в бяло и червено, двете се изтупаха на сцената в дълги черни рокли. Вярно е, че черното е официално, но при такъв концерт създаваше тягостно настроение у зрителите. Още повече че и журито се появи като на селски панаир. Люси Дяковска и Криско бяха обули прокъсани дънки тип шалвар, а Дони някаква сложна комбинация от ризка, връвки и елече. Единствено Саня Армутлева се яви в дълга червена официална рокля и стоеше като екзотична птица на фона на колегите си.

ПолиЛюси Дяковска дори излезе да пее на сцената по дънки и татуировки заедно с Поли Генова, избарана изцяло в черно. Графа също се беше докарал като погребален агент. Той гостуваше на концерта с Мария Илиева, която пък не само беше в черно, а и в стил садо-мазо с мрежести чорапи високо над коленете и безумна поличка от няколко ленти.

Вики КоледаЗа да внесат все пак някакъв цвят на сцената, стилистите бяха избрали най-неподходящите участници, за да ги облекат в цветовете на Коледа. Пълничката Виктория, която трябваше да крие заоблените си форми, бе пременена в дълга тюлена червена пола и блузка с клончета от бор, с които приличаше на на пееща топка, а мургавият Стивън Ачикор бе надянал отровнозелено блестящо сако.

Маги Халваджиян заряза Фактора и замина на почивка със  семейството си. Слуховете упорито спрятат фирмата на жена му Кремена като стилист на предаването. Ако идеята за траурния дух на Коледа е нейна, то експериментът е прекалено авангарден и шокиращ.

По-обяснимо е нелепите облекла да са дело на временни заместници, но никой не разбра защо Коледа за Х фактор беше черна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *