Платиха втори път на „женени от пръв поглед“ да не издънват продукцията?

Георги ГерганаНяма разрив в отношенията ни, изцепиха се неочаквано Георги и Гергана, герои от поредното риалити на Нова тв „Женени от пръв поглед//

„Нека времето да отговори на въпроса ви дали ще останем приятели“ – загадъчно каза Георги, който безуспешно играе ролята на половинката на Гергана във формата.

Двамата са най-скандалната двойка, която не може да се гледа, не може да се диша,а споровете, словесните двубои и лошите отношения са в основата на всяко издание на предаването.

„Няма разрив, няма никакъв крах в отношенията ни“ – каза Гергана пред Анна Цолова и Виктор Николаев. „Не съм имал никаква приятелка, това за която пишат медиите, не е вярно“ – натърти Георги.

Той обясни, че работи като поддръжка на софтуер и има клиенти в България и чужбина, затова често пътува. А Гергана поясни, че е мениджър на компания за дрехи и отговаря за 9 магазина – четири от които в София, а останалите  мрежа в страната.

Двамата едва не се целунаха пред камерите и буквално хвърлиха в шок зрителите.  В епизодите Георги е студен, ехиден, ироничен, Гергана трудно понася гаврите му, взе си багажа и се изнесе. Той пък я нарече кифла и двамата взаимно се обвиняваха в игра пред камерите. Дори във Фейсбук си размениха остри реплики, а тя го издаде, че е груб и в леглото, пък той я заплаши, че няма да си получи хонорара.

Не ни се вързват нещата, платено им е да играят ролята, защото форматът беше на път да се провали, пишат в мрежата зрители. Те не могат да си обяснят как в отношенията на двамата всичко е по мед и масло, а в това време Гергана непрекъснато пуска голи селфита, някои направо по катеричка от различни екзотични дестинации, а Георги си е тук и я заплашва във Фейсбук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *