Захари Бахаров се присмя на абитуриентите: И сега какво – бач за 300 лева заплата

Захари Бахаров„Какво толкова се кефите, че завършвате? Нали се сещате, че след това няма розово бъдеще, а ще бачкате за по 300 лв. някъде“ – написа Захари Бахаров във Фейсбук

Актьорът явно е вбесен от непрекъснатите ревове на зрелостниците, показността, задръстването на движението, търкалящите се пияни младежи по канавките и повръщащите по тротоарите изискани девойки.

Захари се е изказал малко остро, но  не е далеч от истината за „светлото“ бъдеще, което очаква младите хора у нас, които в момента завършват училище.

Ако мама и татко не са богати и не ги пратят да купонясват в София под предлог, че учат в някой университет, те висват в бюрото по труда и чакат да си намерят някаква работа, без да имат нужната квалификация. Заплатите са мизерни, а който иска повече пари, или трябва да проституира, или да влезе в престъпните схеми и рано или късно да се окаже в затвора.

Недоумение буди и фактът, че  никъде другаде по света  родителите  не хвърлят такива луди пари, съпоставени със заплатите им за лимузини, ресторанти, тоалети и кич. Близките  на младежите затъват в заеми, само за да изпратят детето си „като хората“, а после същото това дете ляга отново на плещите им, защото няма какво да работи, или нямат пари да го пратят студент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *