Захари Бахаров изнасилил Йоана Буковска

0

Пиян на мотика, Захари Бахаров разправя истории от миналото си пред публика, залива се с уиски и за капак демонстрира нагледно разстрел от упор, премятайки се на пода с чашка в ръка. Това не е измислица и самата истина, заснета от оператор любител и качена в интернет.

Захари Бахаров
Захари Бахаров

Скандалните кадри от няколко дни са хит в сайта за видеобмен VBox7. Клипчето е качено на 2 февруари и до сряда бе гледано от близо 60 хиляди души. Действието се развива на вечерно събитие, на което водеща е Мария Силвестър. Според някои от потребителите на сайта става дума за парти на една от най-популярните на родния пазар марки уиски.

Актьорът, който в момента се носи на гребена на вълната заради ролята си на Иво Андонов в „Под прикритие“, е поканен на сцената, за да повесели гостите. Още с първите си реплики Бахаров се издава, че вече е надскочил допустимата доза уиски и е във фаза леко опиянение. „Сега какво да разкажа? Смешка или тъжка? пита публиката си гологлавият актьор.

Сцена от епизод на „Под прикритие", в който Йоана Буковска бе брутално изнасилена
Сцена от епизод на „Под прикритие“, в който Йоана Буковска бе брутално изнасилена

След което решава, че смешката е по-удачният избор и отваря дума за първата си роля в киното. В началото на следването си в НАТФИЗ е одобрен да играе чеченски изнасилвач в US филма „Пехотинци“. „И получавам следната задача. В някаква кошара сме аз, като Изнасилвач 2, Изнасилвач 1 и Йоана Буковска.

Тя плаче, дере се, аз я държа откъм гърба, а Изнасилвач 1 я насилва. В тоя момент главният герой ни скача отгоре и ме заколва“, разправя Бахаров.

Окрилен от аплаузите на присъстващите, решава да продължи и с подробности „? втория си досег с американското кино. „Свършвам снимките на Изнасилвач 1 и на другия ден ми се обаждат от компанията да се явя на следващ кастинг. И аз, нали, супер надъхан, повярвал съм си жестоко след изнасилването на Йоана Буковска, вече съм мегаактьор, избухвам: „Леле, превзех ги!“. Тоя път взимам ролята на арабския терорист Махмуд. Действието се развива в самолет във въздуха. Според сценария ме убиват още на втория снимачен ден. Обаче, нали ужким летим, трупът ми няма как да го изхвърлят. И вижте само колко скъп актьор съм бил, да държат трупа ми в самолета още 8 дена до края на снимките!“, захласва се сам по себе си Бахаров.

Докато се вживява в разказа си, подпийналият актьор на няколко пъти си забравя мисълта, иска минерална вода, че да прокара уискито. При поредната глътка обаче алкохолната напитка не уцелва устата на Бахаров и се разлива по ръката му и дънките. Невъзмутимо театралната и кинозвезда подсушава китка, триейки я няколко пъти в дрехите си. „Опа, има ли тука моп, че разлях?!“, пита на микрофона развеселеният актьор.

Следва кулминационният момент. Преди финала на историята с терориста Махмуд Бахаров прави вметка, че и негови колеги също са били разстрелвани от упор, в гръб. За по-достоверно Захари, който, откакто е зад микрофона, е обърнал почти голямо уиски нагледно пресъздава екзекуцията на ония двамата. Кляка на колене и без да изпуска приятелката си за нощта, чашката, се просва на пода, уж току-що покосен от куршум.

„И така, докъде бях стигнал?… А, да. И нали, летиме в самолета, уж попадаме в турболенция. А турболенция се снима, като се клати камерата, щото няма как да разклатят самолета. Аз обаче нали съм труп, завили са ме там с един чаршаф, не виждам как другите се клатят и не съм в унисон с тях. По едно време чувам: „Стоп! Трупът на Мохамед да се клати маааалко по-леко. Ха-ха-ха! Наздраве!“, завършва представлението си насвяткалият се Бахаров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *