Петя Буюклиева към Катето Евро: А коя си е показвала пияна ци*ите?

Катя възмутенаСлед като търпя стотици подмятания зад гърба си, че се звездее, че много стои пред огледалото, че не пипва нищо в кухнята и че е егоистка, Петя Буюклиева най-после се ядоса здраво и отвърна на удара.

В хола съквартирантите си играеха на гатанки да разпознават различни личности от родния хайлайф. В това време Петя царствено се приближи и попита. Хайде познайте сега коя известна дама е известна с фриволното си поведение на светски купони? Тя изпила три – четири, а може и повече чашки концентрат, съблякла се до кръста и си показала на всички ци*ите? В този миг, камерата даде Катето Евро, която се притесни, изчерви се и ръката й замръзна над купата с мюсли, което дотогава безгрижно ядеше.

Ама дай жокер. Била ли и в брадъра? С какво е известна, настояха другите. Била е в друг брадър, сега също е тук, актриса е и името й започва с К, каза тържествуващо Петя. Каквооооооооо? Подскочи Катето и избухна като вулкан. Ти виждала ли си ме лично? Била ли си там? – нападна тя.

Аз не съм била, но мои приятели са били и го разказаха. Катерина тотално побесня, тегли една реч каква лицемерка и клеветница е Петя и заяви, че нито ще й яде шарана, нито ще седне на една маса с нея, нито ще й говори повече. В ролята на парламентьор се появи Тодор Славков, който отлично е запознат с подобни оргии и помоли Петя да се укроти и да не говори повече по темата. Тя все пак е на 58 години, скоро ще става баба.

И аз съм на 55 години, но тя не спира да говори зад гърба ми, тросна се певицата. Вие всичките, без теб, не се спряхте.

В интерес на истината клюката за пиянството на Катето отдавна се развява из жълтите вестници, а случката с голото хоро е тиражирана неедократно в тях. Става дума за приятелски купон с много хора, където Евро се насвяткала и свалила сутиена си, позволявайки на другите да я разгледат добре и дори да я опипат.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/WEL8BN7Q9Xk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *