Тончо Токмакчиев се развежда заради колежката си Ани

ТончоКомикът Тончо Токмакчиев е поредният актьор, чиито брак се разпадна.

Запознати със семейните проблеми на  звездата на „Каналето“ издадоха, че  комикът  и съпругата му Нели вече минали през  първата си  среща с адвокат, като изявили желание да се разведат възможно най-скоро без много шум.

От доста време  актрисата живее без съпруга си в Бургас и работи в кукления театър. Тя е избрала да бъде далеч от съпруга си, за да не му се пречка в живота и да не става свидетелка на любовните му подвизи.

Те отдавна са задено само фиктивно, бракът им е пълна  пародия. Събираха се и  се разделяха няколко пъти и е добре, че най-сетне решиха да разтрогнат този фарс и всеки да си поеме по собствения път. Те  не са съпруг и съпруга в нормалния смисъл на тази дума близо година, коментираха близки до семейството.

Техни колеги пък  издават, че истинската причина за желанието на Токмакчиев да хвърли брачните окови е горещата  му връзка с колежката му Ани Михайлова от „Шоуто на Канала“ по БНТ.

Двамата отдавна са влюбени и даже  не си правят труда да си крият чувствата и щастливо се гушкат на обществени места. Тончо дори се нанесъл в апартамента на Ани в столичния квартал „Лозенец“ и двамата често могат да бъдат видяни  в някое от кварталните кафенета или магазини,  хванати за ръка с блеснали погледи.

Ани го натиска от доста време да се разведе и  да узаконят връзката си. Тя е оправна жена и въпреки че  Токмакчиев да не събираше смелост да подаде молба за развод  с Нели, именно Ани  беше тази, която тропна с крак и го нахъса да го направи. Жената си гони интереса и го прави с хъс, как иначе е пробила в това предаване в телевизията, не е само заради русата коса, големите очи и още по-големите гърди“, коментират светски клюкари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cJwujshQCVY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *