Нова телевизия, спрете с лицемерието, не всичко е рейтинг!

Петя лъжеНелепо извинение към българския зрител или с цел измиване на ръцете направи Ники Кънчев.

След като не един, а цели два пъти бяха излъчени приказките на Петя Буюклиева по адрес на български звезди, изведнъж цялата телевизия се дистанцира от нея и излезе с цяло изявление

“Биг Брадър категорично не толерира и не одобрява и няма да се асоциира с разпространението на различни клевети или неистини, които имат за цел  да опетнят имиджа на култови  имена за българската култура. И все пак предаването беше задължено да излъчи кадрите, в които Петя Буюклиева казва тези непроверени факти, в името на истината и за да спази основния принцип на това шоу, а той е да се представя цялостно и без каквито и да е лични и медийни пристрастия характера и действията на участниците в риалити формата”, изрече патетично Кънчев.

Припомняме, че в няколко съвсем неангажирани общи разговора, певицата спомена имената на свои колеги. Първо стана дума за Камелия Тодорова защо изглежда толкова отнесена и остаряла. Ами дрогата и алкохолът не прощават. Тя първо се дрогираше, а после започна да пие. Беше нещастна с мъжа си в Германия. Докато той ходел на работа, тя си пийвала и взимала дрога да се ободрява. Стигнало се дотам, че майка му гледала близначките им.  След развода тя се взе в ръце, но тези неща са си казали думата. Мъжът й лично ми се оплака за всичко това.

Второто изказване беше за Васко Кеца. Той отдавна не е с Ивайло, Ивайло само му е служител, а новото му гадже е на 33 години. А третото за Йорданка Христова, че едва ли е била любовница на Фидел Кастро, а просто не е опровергала клюките, а е яхнала вълната на славата, тъй като той бил много хубав мъж и да си му гадже е престижно.

Дотук в изказванията на Петя няма нищо шокиращо и нищо, което вече да не е дъвкано като ластик от жълтите медии и то години наред. С много по-жестоки и по-пикантни подробности. Самата Камелия Тодорова си призна, че е имала проблеми с алкохола, но ги изкара като непоносимост към пиенето, а Йорданка сама отрече за връзката с Кастро. За новия любовник на Кеца пък беше писано поне десетина пъти.

И изведнъж Нова телевизия се появи в ролята на морален стожер и заклейми Буюклиева. И се дистанцира от нея. Ами като сте такива големи моралисти и сте против тиражирането на клюки, защо излъчихте тези думи на певицата, колеги? И то не веднъж, а два пъти в две отделни предавания?

Откъде накъде форматът ви задължава да извадите всички пикантерии, а после да си измиете ръцете като Пилат Понтийски? Не беше ли по-лесно изобщо да прескочите този разговор, той беше не повече от минута телевизионно време? Или по-важното е рейтингът? Пък после ще се дистанцираме и ще се правим на невинни? Превръщайки умело сканадала в още по-голям. Жалко!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/e_-m8pYYUV0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *