Гала се разсърди на Кали заради сърдечно интервю

Кали скандал ВладиГала  споделила, че е много обидена на Кали заради казаната от нея  реплика в края на гостуването й в предаването „На кафе“.

Тогава певицата заяви, че е приятно изненадана от интервюто, което се е получило в ефир. Имах опасения какво ще стане, понеже Гала вече не е  същата и  защото е изгубила част от сърцето си. „Това вече не е онази Гала, която аз познавах.“ бяха финалните думи, които жестоко са обидили  водещата.

Изобщо нямам понятие  Кали какво имаше предвид, обаче  думите й са нагли и абсолютно  непростими. Как може тя точно на мен да  намеква, че съм лош човек и че съм си изгубила сърцето? Всеки, който идва в студиото, винаги ми  казва, че съм много позитивна, че предразполагам  и че  се държа чудесно  със събеседника.А изведнъж Кали ми изстреля това,  просто няма да й го простя.“ – беснеела засегнатата Гала.

Русокосата тв водеща  е доста  наранена, но думите на Кали не са лишени от основание и известна  логика. С годините Гала постепенно се превърна в жена, която се самовеличае и на моменти самозабравя и се опитва да проповядва морал в ефир, като  съди постъпките на другите и им размахва поучително пръст. Това прави доста неприятно впечатление и е причината блондинката вече  да не е харесвана от голяма част от гостите си, пък и от зрителите, които безпогрешно надушват фалша, щом се появи на екран. Въпреки че на пръв поглед  е любезна и мила, Гала е способна да захапе и да злепостави уж невинно всеки гост и най-вероятно певицата е имала това предвид. Че е изненадана, че не е захапана и разпиляна в ефир и не е чула дежурното четене на морал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/s61mOfw7oLQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *