Петър Волгин: Пълен провал за правителството на Румен Радев!

Коментар на журналиста Петър Волгин по повод новите мерки срещу несъществуващата ковид-пандемия, въведени от служебния министър Стойчо Кацаров:

„Абсолютен провал на властта в опита й да наложи поредните спуснати й отвън крути мерки за борба със симулативната ковид-пандемия. Тотален провал!

Малоумие първо: въвеждаш зелен сертификат от днес за утре, без да дадеш и най-малката възможност на хората да се подготвят… и без да си в състояние да отговориш и на най-елементарните им въпроси.

Малоумие второ: първото нещо, което затваряш, са училищата. Кръчми, молове и всички останали места за забавление работят без проблеми. Нищо че през последните месеци неспирно си повтарял, че всичко може да затвори, но училищата -не. Само в краен случай. И сега правиш точно обратното. Действие, с което обричаш децата на пълна неграмотност, защото онлайн обучението е доказан шит отвсякъде. Учителите най-добре ще ви го кажат. РЗИ-София ти предлага поне децата от 1-4 клас да бъдат в клас. Обаче ти като пълен дръвник отсичаш – всички вкъщи!

Малоумие трето: не си съобразил, че при повечето ваксини с изключение на една-единствена има три седмици между инжектирането на първа и втора доза. Което значи хората да чакат три седмици за да се сдобият с така желания сертификат. Аааааа, по едно време се сещаш за това и променяш заповедта. Обаче не трябваше ли да се сетиш, преди да издадеш малоумните заповеди?

Малоумие четвърто, може би най-голямото, от което започва всичко: назначил си за министър на здравеопазването човек, който отдавна няма нищо общо с лечението, който само по документи е доктор, който е излязъл от десния фашизоиден шинел на Костовото управление. А на всичкото отгоре, въпреки безумните му решения, продължаваш да го хвалиш, вместо да направиш най-нормалното нещо – да му покажеш пътя. Изобщо низ от малоумни постъпки, нагледно показващи пълното фиаско на настоящата власт“. Skandalno.net

Петър Волгин, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Предполагам, че ако имат договореност за общо управление с Възраждане, така им дават рамо да се доберат до парламента като евентуален съдружник срещу Боковата пасмина – с безумната заповед проправят път на още една или дори две демократични партии понеже и Мая може да се възползва.
    Но имаше и по-елементарен начин – като свалят бариерата на 3%. А отделно от това Кунчев и Кацаров може да играят за ДБ. Позорно е че предшественикът му Ангел Кънчев се жертва самоубивайки се заради отечеството а Кунчев няма доблестта да последва примера му. Както и каруцаря.

  2. Знаете ли защо се затварят промишлените магазини, а хранителните остават отворени? От една страна, ако лишиш населението от достъп до храна, бунтът е сигурен и веднага, а от друга страна, какъв ресурс ще купят от бакалията? Естествено краткотраен. Сваляш ги на ниво ям пия и спя. Положителна активност никаква, освен ако не се предадат, продадат или поклонят. Тогава са загубени. Това е война, води се с психологически, икономически и стратегищески методи. Хората са свикнали да чакат пушки и оръдия да загърмят. Няма, ставаш пленник, роб, заради собствената си пасивност. Чакал си готов като лъв, нахъсан, със знамето, само някой да свирне, а те хоп и те пленяват, обидно. Блицкриг.
    Имам обаче дълбоко в душата си една малка надежда, че лицето Радев, все пак е решил да изиграе единственият си правилен ход, за да вдигне заспалото и разнородно българско население, като критично му засегне интересите и те най-сетне скочат и се събудят. Ха дано, ама надали. Втори Левски…

    • Промишлен магазин. Невероятно добре казано. Какво означава промишлен. Питам с широко разтворени очи и усмивка. В речник е казано следното: Прилагателно име, тип 76
      Промишлен е термин свързан с различни организации, институции и дейности. Промишленото производство е серийното производство на стоки за бита, машиностроенето, строителството и др. области на човешката дейност при използването на високопроизводителни машини и механизация с постигната висока ефективност на човешкия труд.

      И пак питам Какво означава промишлен магазин

      • Допълни си речника! Половината думи, които ползвам, ги няма до сега и какво? Някой друг не разбрал?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *