Пентагонът: Киев ще трябва да реши кои градове може да задържи без помощта на САЩ

Украйна ще трябва сама да реши кои градове могат да задържат нейните въоръжени сили, ако Съединените щати не са в състояние повече да предоставят военна помощ на Киев. Това заяви на брифинг заместник-прессекретарят на Пентагона Сабрина Сингх, предаде ТАСС.

„Ако искането за допълнително финансиране не бъде одобрено от Конгреса, Украйна ще трябва да направи избор и решения относно това кои градове може да задържи с ресурсите, които има сега, и с това, което европейските й партньори ще продължат да я снабдяват“, каза тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. киев нищо не може да реши ; тоя сингх дето е жена на тестостерон да продължи да дава пари хаха; сингхове сунаци измети ; като нас – лорери габриели няма край маймунарника

    • Стига е, циганката е перверзна, с 2 градуса по-топли са :)) , голем секиш ще падне !

  2. Вместо да се обсъжда нещо съществено, което ни касае живота и този на децата ни, преливаме от пусто в празно, с коментари какво казала някаква си циганка???

    • прав си и не си прав; само такива сатанистки личности се поставят на тези позиции; така че няма лошо да се посочва това; от друга страна и да обсъждаме същественото не от нас а от сатанистите се взема решението; поне докато не му писне на Шефа и се започва всичко отново…..както се е случвало преди в историята човешка

      • Приемам забележката, но в случая говорих по принцип за хилядите глупости с които ни заливат и народеца се юрва страстно да коментира.

  3. Да върнат Одеска област и останалите руски области на Русия. Там населението беше доста изтезавано и тероризирано, именно защото е силно преобладаващо руско. И освен това, ЕС и Русия трябва да имат буферна зона и граница помежду си, за да не ги рекетира Зеленски и им блокира търговията между Русия и ЕС и др., за буферна зона е най-подходяща Молдавия, там има много руско население и руския език е на държавно ниво, има и доста българско население и други националности, мулти-култи са, но преобладващото е славянското население!
    Много по-добре буферна зона и търговия, отколкото стена и омраза! Зеленски трябва да разбере, че не е шеф на Украйна, Русия, ЕС, а е нелегитимен президент на Украйна, избран от олигарх, а не от украинците!

  4. Като изключите управляващата върхушка, нацистките банди и чиновниците, които лапат, аз видях как местното население в Украйна, чака с нетърпение руснаците да ги освободят, макар и да се страхуват да говорят за това и са много наплашени от властите на Зеленски, но в момента в който влязат руснаците и заемат нови територии, местното население се радваха или плачеха от радост, че руснаците са дошли, някои стискаха руските войници и ги молеха да не ги изоставят, защото се страхуват да ги оставят сами на нацистката Киевска власт, първите дни, дори седмици, се оглеждаха страхливо, дали няма нацисти наоколо, много са наплашени от Киевската власт, но кръвта вода не става и трябва да се върнат в родината си Русия, сърцето им е там!

  5. Те не могат да задържат нито един град, къде се тръгнали срещу Русия! Силата на Русия са нейните твърди и безстрашни хора! Завиждам им и нас освободиха – без пари!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *