Полски фермери: Путин, въведи ред в Украйна, в Брюксел, и при нашите управници! (С ВИДЕО)

Автор: tokfm.pl

Вторник беше белязан от масирани земеделски протести в цяла Полша. Вчера фермерите демонстрираха недоволството си на повече от 200 места в страната. Трактори и друга селскостопанска техника блокираха магистрали и републикански пътища, както и градски центрове като Краков, Ченстохова и Олщин. Протести се проведоха и на граничните пунктове с Украйна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

„Опасни“ плакати на протеста на земеделските производители 

Повече от 100 земеделски трактора блокираха пътя точно до изхода на магистрала А1 в Гьоржички. Вестник „Виборча“ съобщава, че по време на протеста е възникнала скандална ситуация. „На някои трактори можеше да се види знамето на СССР със сърп и чук, придружено от послание до Путин“, пише „Виборча“. Организаторите изненадаха плакати с лозунг: „Путин, въведи ред в Украйна, в Брюксел и при нашите управници“. 

Началникът на Министерството на вътрешните работи Марчин Кервински реагира на скандалните плакати. – За информация – скандалните транспаранти, чиито снимки обиколиха мрежата, бяха незабавно премахнати от полицията. Полицията и прокуратурата провеждат действия срещу авторите им. Няма да има търпимост към подобни престъпни действия“, написа Кервински в социалната мрежа „X“.

Протест на земеделски производители в цяла Полша

Исканията на земеделските стопани са: да се опростят и намалят необоснованите изисквания на „зелената сделка“, да се спре безконтролния внос на селскостопански и хранителни стоки от Украйна и да се подобри рентабилността на селскостопанското производство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Източник: tokfm.pl

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. На път е да се възроди отново ИНТЕРНАЦИОНАЛА!Историята се завръща с пълна сила!Там където е текло,пак ще тече!

  2. Имаше един такъв лаф:
    „Трай коньо за зелена трева“
    Те така и всички живеещи с надеждата, че британоварварските роби ще бъдат освободени от Русия.
    От къде на къде ще дават живота си руските православни брата за разни племена които ги псуват векове наред?

  3. Имам друго мнение. Руснаците също имат голяма вина за ставащото днес. Преди години те допуснаха един „белязан“ техен ръководител да унищожи Съвета за икономическа взаимопомощ и заедно с него съществуващият тогава Варшавски договор. Няма данни да са ни питали, да са искали от нас дори и мнение, а твърдяха че сме братя. Братята така не правят !! След „белязаният“ дойде на власт и Льоня, който дори и трезвен вършеше глупост след глупост и подписваше международни договори един след друг. Нашите „сини“ демократи се възползваха от това „намаление“ на връзките във Варшавския договор и спечелиха „с малко но за винаги“. Сега се връткат сърдити на чепа на Боко и пак са недоволни! Шляхтичите искат Владимирович да им свърши работата но няма как. Той не налита на такива кушии но не го настъпвайте по мазола. Това не успяха да разберат укрите и сега го гризкат дебелия на мечока – това обаче е само началото. Тези които очакват двадесет милиона укри да се изсипят гладни в Европа не са много далеч от истината. Вече никой не говори за това, защо здрави и прави мъже джиткат тука в България със скъпите си и прескъпи коли а държавата ни ги подкрепя. Когато дойде още някоя друга вълна от тях ,Тагаренко може да направи тук нова украинска партия. Ще го траят нашите, няма къде да ходят – сто, двеста хиляди на улиците не е шега работа.

    • Всеки с акъла си българин знае, че белязаният ни хвърли на вълците. Тук спорове не може да има.
      Хубаво щеше да е българите да си имаха държава, но след като нямаме и не мрънкаме дори, като ни назначиха турска, що да не си направят укропартия, афганска или сирийска…..?
      „Народа“ вдига рамене вика че нищо не зависи от него или че не му пука, дори не гласуваше, когато нямаше машини на сорос.
      Що трябва да очакваме нещо различно в България, от всяка друга британоварварска колония?
      Това сигурно им е единствената колония, в която робите дори са доволни да им еб@т, тровят и избиват децата…..

  4. Белязаният разваляше социализма и съюза на съветските социалистически републики, а войната срещу Сталин, социализъм означава, започва Хрущов, и я завършва Елцин, твърде слаб без помоща на Кучма, поминал скоро после. После Елцин посещават група офицери, отнемат му регалите на властта, и чете прощално слово. От социализма устоява Китайската народна република установена 1949 и най-голямата социалистическа страна в света, една от най-мощните и бързоразвиващи се икономики и днес значителна културна, научно-техническа, геополитическа и военна сила. Китай е най-големият износител и вторият най-голям вносител на стоки в света, втора най-голяма по стойност на БВП

  5. След Кучма в беловежката хата от съветската армия украина са изгонени руските офицери и новата войска се кълне през бандера в подготовка за война с Русия. И Путин пристига с гръм

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *