„Патриотът“-Милионер Валери Симеонов: ЖИВЕЯ С 1200 ЛВ. НА МЕСЕЦ! Кого лъжат патриотите и кой им вярва? Виж Тук:

Надлъгването и откровените лъжи стигнаха апогея си дни преди изборите.

Днес най-голямата си лъжа пред народа изрече Валери Симеонов и направо задмина дори рекордьорът по уродливи манипулации Бойко Борисов.

Бургаският измислен патриот заяви нагло от екрана, че семейството му е двучленно и изкарва месеца  с около 1000-1200 лева. Колата му била на 17 години, но още се държала, а костюмът на гърба му струвал 500 лева, защото бил българско производство.

Защо демонстрира подобна лъже-скромност по телевизията, не е ясно. Кого Симеонов се опита да излъже, че връзва месеца с 1000 лева… и наистина ли си повярва, че някой му вярва?

Пишманродолюбецът или е голям скъперник и спестява за черни дни, или просто спестява истината. Само за отоплението на жилището му в Бургас през зимните месеци са необходими 200-300 лева. Отделно- предполага се, че семейството му не стои на тъмно, яде, плаща общи разходи, вода, данъци… и ако той и жена му бяха обикновени българи, можеха и да се оправят с този скромен бюджет. Но те не са. И едва ли вкъщи ядат боб и картофи, за да вържат бюджета, разсъждават хора от родния му град Бурга.

Симеонов кръстоства с колата си цяла България, а тя не върви с вода. Всяка събота и неделя се прибира от София с автомобила си. Може пък да е за сметка на данъкоплатците. Нали беше депутат- на тях всяка капка бензин им се фактурира и плаща от държавата, а воаяжите минават като командировъчни и влизат в перо- „среща с избирателите“.

Само депутатската заплата на шефа на НФСБ е два пъти по-голяма от разходите, които посочва, че има. Нима спастря останалите пари в ДСК?

Освен това той е мажоритарен собственик на телевизия СКАТ, както и на кабелната мрежа към нея и само от многобройните си абонати, предимно пенсионери, събира такса кабелна телевизия по 12 лева на месец. Начинанието му е изключително печелившо, тъй като е обхванал в мрежа цяла бургаска област, че и други селища извън нея. Заедно с това продава домашен интернет на хиляди домакинства. За печалбите на „патриота“ от рекламите, пускани по телевизията му, изобщо да не говорим.  И за вестника му „Десант“, който излиза години наред, а накрая прерасна в агитационен сайт.

Луксозния хотел на Валери Симеонов в Малко Търново

И не само. Пари в сметката на Симеонов капят и от хотела му край Малко Търново, който преди години беше малко мотелче, което той купи на петорно по-ниска цена. Сега го превърна в хотел и на 6 юни миналата година го откри официално, като изцяло го иновира и вложи много пари за ремонта му. Сега луксозната сграда носи гръмкото име „Козият рог“  и  предлага легла за 120 човека, 57 двойни стаи, а за близки гости – три луксозни апартамента. Ресторантът побира 200 души, а освен това гостите се радват и на кафе-бар, фитнес зала и други удобства. В стаите има климатици, санитарни възли, мини-бар и телевизори, по които разбира се, върви само СКАТ.

Откакто е отворен хотелът, той е пълен до дупка, защото там са настанени граничните полицаи, които охраняват оградата ни с Турция. Сделката е уговорена с бившия военен министър Ненчев и досега не е отменена. Така беднякът-милионер Валери Симеонов прибира във вид на командировъчни държавни пари за изпратените на границата полицаи, а хотелът му се пука по шевовете.

Депутат, притежател на телевизия и огромен хотел, я кара с 1 000 лева на месец!

По-голям виц не бяхме чували.

Кого лъжеш, Симеонов, и най важното ЗАЩО?

Правиш се на обикновен човек от народа, за да те изберат пак? Да скочиш отново в кацата с мед?

А мислиш ли, че народът ти вярва?

Той се умори от богаташи, които се правят на сиромахомили и радетели за справедливост.

А после осребряват тази справедливост и я вкарват в джоба си! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *