Преди минути! ЕРДОГАН: ВОЙНАТА НА ПОЛУМЕСЕЦА СРЕЩУ КРЪСТА ЗАПОЧВА ОТ БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

На митинг пред свои симпатизанти тези дни, турският президент Реджеп Ердоган обяви, че войната на Полумесеца и Кръста вече е започнала.

Някои скептично настроени българи веднага ще кажат, че на Ердоган не бива да се вярва, защото той лесно се пали и изказването му може да е само емоционален изблик, предназначен за вътрешна употреба.

Само че ако погледнем фактите ще се убедим точно в обратното. Какво се случва напоследък пред очите ни: Ердоган за нула време успя да се скара с целия Европейски съюз. Най-напред той се нахвърли върху Холандия, обвинявайки я, че не спазва демократичните правила. И я заплаши, че ще пострада сериозно заради пренебрежителното си отношение към Турция. Той визира забраната на Холандия към турски министри да агитират сред тамошното турско малцинство в полза на референдума, който ще разшири изключително много правата на Ердоган като президент. И на практика Турция от парламентарна държава ще се превърне в президентска.

След това, по същия повод Ердоган се скара и с Австрия. Германия пък нарече няколко пъти „нацистка държава“. После се опита да сплаши и Франция.

Защо Ердоган си позволи  така грубо да нахока най-силните държави-членки на Евросъюза? Причините са две: Първо, в тези държави има многомилионна турска диаспора. И не трябва много да разсъждаваме, за да се сетим, че голяма част от тази диаспора са просто радикални ислямисти. Тоест те представляват пряка заплаха за сигурността на гражданите и държавите от Западна Европа. Вторият коз, който държи Ердоган са милионите арабски мигранти в Турция, които той всеки момент може да пусне, за да залеят Европа. Следователно буйният президент на Турция знае, че Европа му е в кърпа вързана. Знае, че всички държави сега зависят от неговото благоволение. И най-важното, Ердоган знае, че именно сега е най-удобният момент, в който да стартира истинската и явна война на Полумесеца срещу Кръста.

Специалистите по Турция- и руските, и българските, и западноевропейските, отдавна предупреждават, че не само с Ердоган шега не бива. Шега не бива и с Турция. Защото тези хора са убедени, че ИСЛЯМЪТ е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ, по който трябва да вървят народите в Европа и на Балканите. И когато казват, че Те, мюсюлманите, трябва да започнат СВЕЩЕНА война с „изкривената“ Европа, те изобщо не се шегуват. За тях това е въпрос на най-дълбока вяра. Вяра в непоклатимостта на думите на Пророка, който е казал, че „неверниците трябва да се унищожават с всички средства“.

И точно в този контекст истински лъсва националното предателство на родния доскорошен велможа Борисов, който продаде България на Ердоган и я превърна в ТУРСКИ ВИЛАЕТ. Борисов предаде България, защото многократно пренебрегна тревожните предупреждения на българските експерти турколози, които в прав текст са му заявявали неведнъж, че компромиси с Турция не бива де се правят. По простата причина, че днешна Турция в очите на Ердоган и на милионите негови привърженици е Османската империя вчера. И за да възстановят миналото величие на едновремешната Висока Порта, Ердоган и голяма част от турските му привърженици, са готови на всичко. Включително и да подпалят война. На Балканите, в Европа, и в света.

Нещо повече: Привържениците на Ислямска държава в Турция вече свободно изразиха в социалните мрежи своята огромна радост от вчерашните атентати в Лондон и приветстваха убийството на невинни хора. В един момент дори е имало заплаха и за премиера на Великобритания Тереза Мей.  А най-популярният лозунг на турските радикали в Интернет гласи: „Скоро битката ще се води на ваша земя!“

Ако някой все пак търси още доказателства, че турците се готвят за битка с християните,  нека влезе в сайта на новоучредената с разрешението на Борисов турска партия „ДОСТ“ и там ще прочете какво ни подготвя Ердоган.  В сайта черно на бяло пише, че ако нахлуе в България, турската войска ще я превземе само за 72 часа.

Тези факти са повече от достатъчни, за да се убедим, че Ердоган се готви да заграби България отново, и да я превърне в турска провинция. Защото Турция никога не се е примирявала, че българските „гяури“ са свободни. На всичкото отгоре България заема и най-важната част от Балканите. Тя е стратегическият кръстопът между Изтока и Запада. Тя е и ключът към завладяването на Балканския полуостров.

Ето защо можем само да изкажем адмирации на президента Румен Радев, който предприе БЪРЗИ И КАТЕГОРИЧНИ мерки за справяне с турската заплаха. Още на 14 март той привика българския посланик в Турция Надежда Михайлова за спешни консултации в България. След това, на 15 март проведе екстрени срещи с посланици, акредитирани у нас. Най-напред бе срещата с руския посланик Анатолий Макаров.  После Румен Радев се срещна с посланиците на Холандия, Австрия, Германия и Франция, защото тези държави бяха пряко замесени в конфликта с Турция.

Последва нещо нечувано и изключително рядко срещано в нашата дипломатическа практика: България експулсира няколко турски граждани, като им забрани да влизат в страната за срок от 5 години.

Това говори, че радикалните турски ислямисти са подготвяли нещо много опасно за нашата национална сигурност. И съвсем неслучайно председателят на БСП Корнелия Нинова каза, че първите неща, които ще направи като премиер, ако социалистите спечелят изборите са две: Незабавно да отмени Постановление № 208 за заселване на бежанци в България. И незабавно ще подкрепи президента Румен Радев за неотложно свикване на  Консултативния съвет за национална сигурност.

Изводът за всички нас е ясен. И твърде категоричен: България и българският народ не трябва да гласуват никакво доверие на Турция. Не можем да очакваме помощ и от Евросъюза, понеже западните държави тепърва ще имат сериозни проблеми с Ердоган. А в същото време нито имат военната сила, нито пък желанието да се бият с втория най-силен член на НАТО Турция, заради нас.

Затова остава единственото решение, което екипът на Skandalno.net повтаря от години: Доверие можем да имаме само на нашите руски братя. Защото те имат и сили, и възможности, и желание да ни избавят от очертаващото се ново турско робство, което ни заплашва.

И ЗАЩОТО БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Заврете си полумесеца в дрисливите задници, аллаха ви е измислица да затъпявате глупаците и да ги манипулирате.

  2. Най гнусните информационни сайтове. Как може да вярвате на такива глупости бе хора? Малоумни ли сте или бавноразвиващо?

  3. До Анонимен Не знам сайта дали е гнусен, но малоумен и бавноразвиващ си ти.Моето лично мнение е ,че трябва да сме подготвени и много да внимаваме с Ердоган . Та той тероризира собствените си инакомислещи граждани. Също така мисля ,че нито прословутото НАТО нито ЕС ще ни защитят. За тях е все едно нашата територия дали ще се нарича България или Турция! Нямаме армия нямаме ВВС нямяме бойни кораби, дано водната стихия да помогне.

  4. Много полезна информация.Пастор Пламен Петров от година и половина призовава да се молимза България,защото черен облак се задава от югоисток.Опасността за България е реална,а,за защитниците на кръста смъртоносна.В библията пише,че антихриста в началото ще играе ролята на спасител,а след това ще се превърне в гонител на християните.Живеем в последни времена,а ние си играем на сини и червени….Заврете си пребоядисаната Нинова в……..Синята депутатка,която не случайно е участвала в позорните преватизации по времето на Костов.Разпродадоха България на безценица и на сутринта се измила и говори за морал……

    • Пииклооо, това ЗА ЗАВИРАНЕ СИ ГО ЗАВРИ ПОД ПОЛАТА. КААКВО НИНОВА … ТЯ СИ Е НА МЯСТОТО И ЩЕ ОСТАНЕ, А КАТО Я ПОДКРЕПИМ ЗАЕДНО С БРАТУШКИТЕ ЩЕ ОКАЖЕМ ДОСТОЕН ОТПОР НА ЕРДОГАН.
      ТЯ НЕ КАТО МУХЪЛА И ПЕДАЛА ПАСЕРКОТО БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ДО ДНЕС ЕДВА НЕ ОБЛИЗА И ХУ … НА ЕРДОГАН, ЗА ДА МУ СЕ ПОДМАЖЕ, ОН СИ ЗНАЕ ЗАЩО…
      НИНОВА Е МЪЖКО МОМИЧЕ И НАЧЕЛО С НЕЯ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ЗАГИНЕ, НЯМА ДА ЗАГИНЕ!

  5. Ако много Му знае балалайката на Ердоган – може да се удави в едно с цяла северна Турция !!!

  6. имаме си един еничар ,търча като луд из селото и лепи плакати на дпс,а му виси българското знаме на вратата,много е на видало а бих го свалила /знамето/

  7. България вече е ограбена от западните демократи .

  8. Ние сме готови за тази война,може да сме малко,но този път ще ги срази фесовете.ГОТОВИ СМЕ БРАТЯ

  9. Ей рибоци! Драскате, а няма линк към видео или думите на резания, което ще рече пише трол,тоест – плъх лайнар.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *