Паника! ГЕРБ Впрегна социолози и Врачки да вещаят Съкрушителна Победа на Анонимния им кандидат – президент! Виж Тук:

Управляващите от ГЕРБ все още нямат кандидат, но десетки блюдолизци скочиха да защитават и славословят анонимника!

БОКО

ГЕРБ ще бие БСП като шкембе в дувар! 

С тази изключително изящна словесност политологът Антон Тодоров формулира компетентното си мнение за бъдещите президентски избори.

Любопитното бе, че той не знае кой е кандидатът на управляващите! Но пък е сигурен, че ще спечели.

Подобно нещо няма в цялата световна практика, освен в тоталитарните държави, а България очевидно е такава. Да предречеш победа на лицето Х, без да знаеш този Х кой е, харесват ли го хората, успешен ли е като политик, има ли кирливи ризи, няма ли, си е жива подигравка с професията и с хората, които все още не са с промити мозъци и мислят с главите си.

Но Тодоров е сигурен! В добре платеното си безумно говорене той стигна до там, че обвини другите партии за това, че още не са излъчили кандидати! Като в същото време удобно пропусна факта, че и ГЕРБ крие своя.

Тези избори игра на нерви ли ще са, игра на криеница, надлъгване… или просто вече са решени?

В играта на манипулация се включи охотно и  социологът Юлий Павлов от Центъра за анализи и маркетинг. Той пък направо съобщи процентите, с които ГЕРБ ще бие кандидата на левицата ген. Румен Радев. И процентите са 60! Той автоматично събра гласовете на всички десни партии плюс партиотите, които били длъжни да подкрепят коалиционния си партньор. И обяви сигурна победа на незнайния войн, пардон кандидатът „Х“ на Бойко и сие.

Социоложката Боряна Димитрова пък обвини ген. Радев в нестабилност.

Два месеца преди президентските избори хранениците на ГЕРБ плъпнаха из публичното пространство! Те прекъснаха отпуските си и кризисно се хвърлиха по телевизиите да вменяват на народа как ще иде до урните и ще избере магаре, кон или овца – всъщност каквото Бойко нареди!!!

Безумно е да твърдиш кой ще победи, когато името на този КОЙ не е ясно! „А може би кандидатът на ГЕРБ ще е някой бойкомон“, изгавриха се в социалните мрежи.

Социолози и политолози на соросоидна и герберска хранилка излязоха да се надпреварват да хвалят патрона си. Появиха се и такива, които още не са получили пари, но се надяват и те, чрез подмазване, да се наредят на софрата.

ГЕРБ вкара в битката дори врачка, която направи хороскоп, кой знае защо на Кристалина Георгиева и съобщи, че звездите показват, че тя ще победи.

Ситуацията е повече от комична:

Управляващите от ГЕРБ все още нямат кандидат, но десетки блюдолизци скочиха да защитават и славословят анонимника!

И да му вещаят победа!

И да му свалят звезди!

Едно е ясно:

Щом изпълзяха социолозите и политолозите, заедно с врачките, ГЕРБ се тресе от страх!

И впрегна целия си арсенал за промиване на мозъци.

Но промивките вече са трудни.

Изтерзаният, беден, болен и отчаян български народ иска промяна.

И ще я получи! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Браво за статията! Тя много точно е напипала абсурдното в ситуацията с предстоящите избори и абсурда на живота ни под властта на гербаджиите. Няма кандидат на ГЕРБ, но платени социолози, врачки и тем подобни, бързат да кажат, че той ще победи. Явно гербаджиите крият кандидата си, защото е толкова голямо магаре, че ги е срам да го покажат на хората. Това и Алеко не е успял да опише. Ако Бай Ганьо го беше видял щеше да се провикне високо: „Ашколсун, кьопоолар, Машаалла!

    • За 27 години българинът не се научи да избира точните хора,а все такива,които слугуват на чужди интереси.И още нещо много важно,къде се е видяло вандали да поправят срутеното? НЕ ВАНДАЛИ,А НОВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА И ТО Българи!

  2. Ние живеем по Оруел. Самата статия го доказва. Да предречеш победа на човек, който не знаеш кой е е в сферата на натегаческата фантастика!

  3. Не е важно кой ще е кандидата.
    Важното е кой ще носи чувалите с бюлетини.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *