Като мръсно коте! Изхвърлиха Ася Капчикова от елитен клуб! Вижте защо:

Ася готинаАся Капчикова  бе позорно изгонена като мръсно коте от охранителите на софийския  клуб „Бедрум“.

Внезапно плеймейтката се развилняла, започнала да троши чаши, да вика на висок глас и да налита на бой, а обект на агресията й станали случайни посетители  в заведението.

Заради тази си кошмарна постъпка,  бившата на Криско е получила забрана да влиза повече  в скъпарския  клуб,  въпреки че оттам започна кариерата й на танцьорка.

Тогава в „Бедрум“ тя се чувстваше като у дома си, събираше овации от всички посетители, взимаше добра заплата и бакшиши…

Сега обаче вратите й бяха захлопнати завинаги. Тя отишла с женска компания да купонясва в края на миналата седмица, но алкохолът й дошъл в повече. Според присъстващи Ася прекалила и с линийките, които изшмъркала за настроение.

Неочаквано обаче комбинацията от бял прах и алкохол й подействала зле и първо започнала да цели присъстващите с кубчета лед, понеже я заглеждали, а  после взела да мята по тях чаши, пепелници и бутилки.

Ася тянцОхраната се хвърлила към освирепялата плеймейтка и навреме предотвратила сериозен скандал, а може би и женски бой.

Шефовете на клуба пък наредили на охранителите да не я пускат повече в заведението.

Според присъстващи някой я обидил заради раздялата й с Криско, а друг я нарекъл „обратна“, но никой не е сигурен какво точно е породило взривното избухване на ж-ца Капчикова.

Най-вероятно просто алкохолът си е казал думата.

Но едно е сигурно. Слуховете, че Ася ще копае във „Фермата“ са пресилени, тъй като снимките на риалити шоуто вече започнаха, а тя буйства с приятелки по клубовете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *