Ужас! Изнудват Емануела със се*с клипове

Емануела Чер Емануела е подложена на як психически тормоз.

През последните дни фолк певицата е заплашвана с публикации на  по*но клипове, които навремето собственоръчно записала със собствения си телефон. Изнудвачи й поискали 50 бона на ръка! А ако ли не – заявили, че ще пуснат клиповете в интернет.

Певицата е на нокти, защото знае, че заплахата е сериозна. Преди време тя изгубела мобилния си телефон нейде из кръчмите, в които имала участия и не помни къде.

Зеленооката фолкаджийка си призна за загубата и помоли, ако някой й е намерил телефона, да не злоупотребява с информацията в него, понеже била конфиденциална.

Всъщност най-конфиденциалното в апарата били записи от нейни интимни срещи с хора, за които не искала да се разчува, че са правили секс с нея. Тя обичала да заснема подвизите си в кревата, а после да им се наслаждава в свободното си време.

Чалгаджийката изплака в интернет, но вместо да й върнат апарата, започнали да я изнудват.

Емануела би платила 50 бона без да се замисли, защото така ще се спаси от резила, но не е сигурна дали изнудвачите разполагат наистина с нейния апарат, а ако са го намерили, дали не са направили презапис и отново да й искат пари, след като вече си е платила откупа.

Мъж й писал от току що направен профил в социалната мрежа и я заплашил.

Сега тя умува дали да му повярва или да рискува и да не се хване на рекета.

Много е притеснена, издават нейни приятелки. Но въпреки това тя смело призовала изнудвача си да го… духа!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *