Шок! Анита Мейзер убила мъжа си, защото спял с дъщеря й!

Анита дъщеряНови  разкрития се появиха около зловещото убийство на културиста Николай Димов от съпругата му Анита Мейзер.

Поредната версия, която упорито се тиражира е, че се*сбомбата е била обхваната от истинска параноя, че съпругът й спи с дъщеря й, издадоха познати на семейството.

Тя непрекъснато ги следила и не давала на момичето да остава само с него. По тоя повод влачела щерка си навсякъде със себе си, дори когато отивала в София. Въпреки това Анита смятала, че двамата се срещат тайно зад гърба й.

Красивата Джули все още не е разпитана от ченгетата, но близки до семейството издават, че девойката имала много добри чувства към пастрока си Николай. Докато двамата били в САЩ, живеели в един и същи апартамент. Той пък бил наследен от бащата на Джули, който починал от инфаркт, докато бил в процес на развод с майка й.

До ушите на Анита достигали различни слухове, затова тя наредила на дъщеря си да се прибере в България.

Подир нея дошъл обаче и Николай и подозренията на варненката се засилили.

Според криминалисти, тя няма финансова причина да убива съпруга си. Цялото имущество на семейството се води на нейно име. Нещо повече – приживе, до последния му ден тя го е издържала. Така че от смъртта му не печели нищо.

Но евентуалната връзка между него и дъщеря й може да е събудила черни и коварни мисли в главата й и да е съставила пъкления план, според който Николай да почине при нещастен случай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *