Официално: Слави Трифонов Създава Партия – Патерица на ГЕРБ! Коментарът на Скандално.нет:

Съвсем очаквано Слави Трифонов вчера обяви официално онова, което Skandalno.net пише от 3 месеца. Шоуменът създава своя партия. Политическият проект на Дългия ще носи името „Няма такава държава“, а целта му ще е да влезе в парламента и да облече в закони всичките 6 въпроса от въздесъщия си референдум.

Всъщност, едно от исканията на Гологлавия шоумен и екипът му вече се превърна в закон, след като ГЕРБ, ДПС, Патриотите и Воля миналия месец гласуваха да се намалят партийните субсидии на 1 лев за глас. Безумно авторитарно решение, което облагодетелства само управляващата тоталитарна партия ГЕРБ… но за сметка на това позволява на всякакви нечисти бизнеси да нахлуят мощно в политическия живот, да подчинят партиите и да редят листите им. Пагубни последствия, за които малкото свободни журналисти и юристи в България изписаха тонове мастило, но Слави си затрая. Че даже и поздрави премиера Борисов за решението му.

За никого не е тайна, че новоучредената партия на Слави ще е патерица на ГЕРБ и бъдещ нейн коалиционен партньор. След като се коалира с всички възможни субекти от политическия спектър у нас, а последните му ортаци – Патриотите със своите нескончаеми скандали и лабилно политическо поведение едва не бутнаха третия му кабинет, сега Борисов няма друг избор освен да раздели властта с Трифонов по формулата 50 % за теб и 50 % за мен. Нещо, което навремето отказа на Дългия, но сега с готовност ще му даде. Коалицията на ГЕРБ с ДПС е повече от ясна, но тя е обречена да стои в сянка. Защото излезе ли на светло ортаклъка между Борисов и Доган, това за ГЕРБ ще е чисто ритуално самоубийство.

Референдумът, иницииран от „Шоуто на Слави“, се проведе още през 2016 г. и беше успешен. Но въпреки това властта и партиите го игнорираха. И каква беше реакцията на Трифонов?! Постоя няколко дена на столче пред парламента в знак на протест… и подви опашка. Защо още тогава Дългия не посмя да направи политическа партия? Ами в собственото си предаване театрално изплака, че вече се страхувал да изкара хората по площадите… защото навремето го направил в подкрепа на българските медици в Либия… Приканил от екрана народа да излезе по улиците и… нещата излезли извън контрол… а това било много опасно! Това каза Слави в предаването си.

Слави не е революционер, а момче на мутро-олигархията още от времената когато видни спонсори му бяха първо Илия Павлов с „Мултигруп“, а сетне и Сашо Дончев с „Овъргаз“. Истината е, че от „Ку-ку“ и „Каналето“ през „Хъшове“, та до наши дни този човек се скъса да изпълнява платени политически поръчки. И сега няма никакво намерение да прави бунтове или да вдига протести.

А сценарият на бъдещия му политически проект вече е написан: След театрално зъбене по медиите срещу статуквото на ГЕРБ, Трифонов ще подлъже една дозина балами да го подкрепят… А когато на следващите парламентарни избори се озове в Парламента, първата му работа ще е да пристане на Борисов, с когото да реди следващия кабинет. По формулата 50 на 50, както вече казахме. Така беше с Реформаторите, така беше с пишман – Патриотите… така е с тайният партньор ДПС… така ще е и с шоу-патерицата Слави.

Друг важен детайл е, че от поне 3 години насам Трифонов хитро избягва да скача директно срещу ГЕРБ, а още по- малко пък персонално срещу Борисов. Всички помним култовото мазно и още по-раболепно интервю на шоумена с премиера отпреди 5 месеца. Интервю, в което Слави не зададе на Борисов нито един неудобен въпрос. И по важното – в сюблимния момент на разговора Баце допусна гаф, като извади от сакото си листче с данни… от което стана ясно че водещият му е дал въпросите предварително, за да се подготви. Това го практикуват само журналистите-измекяри и то само когато интервюто е платено.

Но още тогава стана ясно, че Борисов и Трифонов са се сдобрили, че пак са се сдушили… че и нещо повече… Дълги години двамата бяха скарани. Враждата избухна след спор за столична градинка, която шоуменът поискал да застрои, а Борисов, тогава все още кмет, не му я дал. И само от обида Дългия влезе в ролята на революционер. И начена поредица от сатирични скечове, предназначени за брутална лична саморазправа с Борисов и шайката му, която междувременно взе властта в страната. Но в навечерието на президентските избори през 2016 г. изведнъж всичко секна. Скечовете срещу ГЕРБ се спихнаха и паднаха от ефира на шоуто. И бяха заменени с безпрецедентно гротескни атаки срещу Румен Радев, кандидатът за президент на БСП.

А първото интервю на Борисов в „Шоуто“ години след разлъката му с водещия, даде ясно да се разбере, че двамата патологични егоцентрици отново са си партия. От което следва по дефолт, че щом е съумяла да угаси вси пожари и стари вражди между тези два тъй самовлючени субекта, тоз път далаверата трябва да е извънредно голяма.

Въпреки критиките, които отнесе за пародийно беззъбото си интервю, Трифонов се оправда, че … не бил журналист и не му било работа да задава въпроси! Че не е журналист е ясно. Но ако бе както преди мотивиран да притисне Борисов, можеше да покани някой опитен опозиционен журналист, да му напише обезкостяващите въпроси. Но не се случи така. А на всички стана ясно, че Борисов и Слави са си пак авери за нов пъклен план.

И на всички стана ясно, че момчето от Учиндол, което превзе града с единственото си умение да разказва вицове, 30 години по-късно си е същото тесногръдо, комплексирано, алчно тарикатче, лишено от какъвто и да е духовен живот и идеали. А личността му е израснала само в посока – патологичен егоцентризъм… та до лудост! И… момчето може и да напусна селото, но селото него – не! Същото се отнася и за Борисов. Жална й майка на България! Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Ха ха ха! Комунистите и проруските опозиции на ГЕРБ виждат как Слави им издърпва килимчето под краката и ще оглави народното недоволство!Тежки времена за сайта!

    • До Таксидрайвър:
      Жалко е, че все още пърхат глупаци като теб. Би трябвало да знаеш, че комунистите отдавна измряха, проруски опозиции на ГЕРБ няма, но кой да ти го налее в кухата глава… Сайтът не е опрял до мишки като теб да го мислят. Погрижи се за хляба си, скандално.нет има предостатъчно читатели, а драскачи като теб са презрени. Чукча писател, не читател, хахаха! Има дълго да чакаш и да не дочакаш Маркучио да оглави народното недоволство. Не всички са тъпанари като теб, та да му се вържат, особено след злополучното му насрано интервю с ББ тотално си срина репутацията. Това всеки го проумя, само лайнари като теб се хилят като варени глави.

  2. Само това остана – народът ни дотолкова вече да е изпростял, че да се върже на Гологлавия чалгар. Ако въобще е искал да поведе народа, досега да го е направил. Зле прикрита патерица на ГЕРБ, това прозира отдалече и се видя, че са си дружки в нескопосаното интервю с ББ. Последният пък, нали си е от „матряла“, най-глуповато си извади предварително подготвеното листче, баси излагацията! Браво за „интервюто“ и добре, че го направи, за да се изложи както никой досега и да си покаже не само голата глава, ами и насрания задник. Разкри се изцяло, че е с ГЕРБ и не му пука за народа! Още тогава рейтингът на Славчото тръгна стремително надолу и всички прозряха, че на ДЪЛГИЯ НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА. Пък и ЧАЛГАР, заклет грозноват ерген, айде стига бе, само тоя още не е излъгал гладния народ… Наесен ще преброим глупаците в България.

  3. Супер статия. Всичко написано в нея за Славун е вярно. Дано само народът пак не се подмами по гологлавия мутро-слуга и лъжереволюционер

  4. „Глупаците“ от РЕФЕРЕНДУМА,от ПЪЛНИТЕ СТАДИОНИ,от БТВ, които го държат от години след като НИКОЙ не го гледа и излезлите на улицата преди време ще оценят това!!! Вярно че комунисти , пардон социалисти няма!Разни Христо Ивановци и Раданчовци, Иван Костовци ще им се стъмнят хоризонтите!

  5. И се сещаш, че пълните стадиони бяха заради шоуто, но то свърши със злополучното интервю с ББ, при което лъсна задника на Славчото, а bTV го държаха толкова време, защото е патерица на властта. Маркучио е успял да ти изглади мозъка. Припявай му на чалгата и скачай от кеф, че ще те оправи /ама отзад/. Българите не са фенове на такова „оправяне“.

  6. И не се сещаш, че пълните стадиони бяха заради шоуто, но то свърши със злополучното интервю с ББ, при което лъсна задника на Славчото, а bTV го държаха толкова време, защото е патерица на властта. Маркучио е успял да ти изглади мозъка. Припявай му на чалгата и скачай от кеф, че ще те оправи /ама отзад/. Българите не са фенове на такова „оправяне“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *