Преди минути: Прокуратурата публикува доказателствата срещу „Тад груп“! Ето ги:

По повод протеста на Апелативната специализирана прокуратура за определените мерки за неотклонение „парична гаранция“ на собственика на „ТАД груп“ Иван Тодоров и двама от служителите във фирмата Кристиян Бойков и Георги Янев, и с разрешение на наблюдаващия прокурор, публикуваме части от доказателствения материал, събран в хода на разследването. Това съобщиха от прокуратурата. Skandalno.net публикува целия доказателствен материал без остатък.

Заличени са всички лични данни, факти и обстоятелства, увреждащи интересите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази. Установено е, че има неуспешни опити за нерегламентиран достъп до 49 търговски дружества. Относно личните данни на магистрати, такива са събирани основно за прокурори и следователи, а папката е със заглавие: „ Ne se chistiiiii“. Публикуваме и част от свидетелски показания, които ще бъдат представени в цялост на Специализирания наказателен съд: „Но все пак броят на клиентите е недостатъчен, затова не съм сигурен кой го предложи – И. или К., част от политиката на фирмата за набиране на клиенти да бъде тестването на сайтове на различни дружества без тяхно знание и впоследствие да ги набират като клиенти. Тази политика на фирмата се коментираше постоянно в офиса основно между И. и К., като двамата си говореха, че трябва да се изготви списък с най-големите български сайтове, които да бъдат тествани без знанието на техните собственици, като след това бъда привлечени като клиенти.“ Действията по разследването продължават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Продължава надъхването на тълпата за линч.Не се сещам по друго дело, прокуратурата да е била толкова медийно активна и дащна на данни. Обикновено сухо отговарят, че върви следствие, дори да се отнася за тонове наркотици, групи за убийства или престъпни банди.

  2. От престараване да изкара обвиняемите от „Тад груп“ виновни, специализираната прокуратура допусна гигантски гаф – публикува ЕГН-тата на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски, пише ClubZ.

  3. И все пак остава един висящ въпрос -тези момчета не действат от вчера ,кои им е чадъра щото тези неща така не стават,не че съм хакер и разбирам но ми ясно че никой нормален човек няма да действа и да съхранява такива данни на служебния си компютър…

    • По това което чета в нета,сините се борят срещу сините,бойковистите срещу костовистите.манолова не е представител на БСП,само заблуждават хората.
      Затова изглежда искат и свалянето на Гешев,за да не ги осъдят за това,което са извършили.
      И аз се изненадах,но изглежда е така.

  4. Интересно. Всичките доказателства на прокуратурата не струват и 5 пари. Първо на първо системата на НАП и всички други са пробити поне преди 10 години и кьораво и сакато търгува с данните ни. Второ на второ компютрите на фирмата са отваряни без присъствие на самите работещи на тях и това ги прави правно непригодни. Трето на трето си има и вируси и троянски коне, с които данните спокойно може да са били внедрени в компютрите на фирмата. Четвърто, твърденията, че нашите служби са успели за няколко дни да разкодират криптирани данни, предизвикват смях. Пето, откога да потърсиш ЕГН-то на Бойко Борисов в гугъл се смята за престъпление? Та навярно поне 50000 жени са му търсили ЕГН-то я дя разберат от коя зодия е, я да му направят хороскоп!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *